Termékeink

PROTIFAR 225 G TÁPSZER NUTRICIA

PROTIFAR NUTRICIA.jpg
Cikkszám: CV23141
1 985 Ft
1 890 Ft + ÁFA
Egység: 225 dbBruttó egységár: 9 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Nagy fehérjetartalmú, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer (fehérje tápanyagmodul).

Fő jellemzők: Lefölözött, tisztított tejfehérje-koncentrátum, szójalecitin.

 Igen csekély szénhidrát (laktóz)-, kis zsír-, igen jelentős kalcium-tartalmú.

Javallat: Nagy fehérjebevitel (fehérjepótlás) igénye.

Alkalmazási meghatározások: Felnőttek és 3 éves életkor feletti gyermekek elsősorban szájon át történő, kiegészítő táplálására alkalmazható. Korlátozott nátrium-, kálium- és/vagy foszfor-bevitel esetén is adható. Kizárólagos táplálásra nem alkalmas. Csökkentett fehérjetartalmú diéta esetén nem alkalmazható. Három évesnél fiatalabbaknak és galaktozémiában szenvedőknek nem adható. A készítmény csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható!

Összetevők: Koncemtrált tehéntejfehérje, emulgeálószer (szójalecitin).

Átlagos tápérték 100 g porra vonatkoztatva:
Fehérje: 87,2 g;
Szénhidrát: 1,2 g; cukrok: 1,2 g;
Zsír: 1,6 g;
Ásványi anyagok: Na: 110 mg; K: 140 mg; Cl: 80 mg; Ca: 1350 mg; P: 700 mg; Mg:
Energia: 1615 kJ (380 kcal)/100 g tápszerpor. Fehérje 89, szénhidrát
Alak: Por, hígítás kb. 23%.

Ízesítés: Nem ízesített.

Adag és elkészítés módja: Átlagos napi adagja gyermekeknek 17,5 g, felnőtteknek 17,5-35 g. A rendelt tápszermennyiség annyi hideg vízzel keverendő el, amennyi ahhoz szükséges, hogy lágy, krémszerű anyag legyen, majd ez keverendő édes vagy savanyú italokhoz, ételekhez. Főzésre is alkalmas. 1 lesimított adagolókanál ~ 2,5 g tápszerpor (~ 2,2 g fehérje).

Csomagolás: Fémdoboz.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás