Termékeink

NUTRICIA NUTRIDRINK 24X200ML BANÁN

nutricia nutridrink banán ízű.jpg
Cikkszám: CV51112
7 446 Ft
7 091 Ft + ÁFA

Termékismertető / Betegtájékoztató

Jelleg: Teljes értékü, magas energia tartalmú, speciális - gyógyászati célra szánt - iható tápszer.

Fő jellemzők: Tehéntejfehérjét (kazeint), a joghurtos ízekben fölözött joghurtot, savófehérje koncentrátumot, maltodextrint, ízesített és joghurt változataiban szacharózt, joghurt ízekben laktózt, továbbá növényi zsiradékot és karotinoidokat tartalmaz; magas energiaértékű.

Egyéb sajátságok: Gluténmentes, laktózmentes (kivéve a joghurtos ízek), az ízesítés nélküli változat hozzáadott szacharózt és fruktózt sem tartalmaz; rostmentes (kivéve a csokoládé ízű: 0,3 g/100 ml).

Javallat: Felhasználható betegség kapcsán kialakult alultápláltság diétájában.

Alkalmazási meghatározások: Felnőttek és 6 éves életkor feletti gyermekek kizárólagos vagy kiegészítő, 3 és 6 éves életkor közötti gyermekek fokozott figyelemmel végzett kiegészítő táplálása. 3 éves életkor alatt, csecsemőknek, valamint galaktozémiában nem adható.

Összetevők: Tejfehérje (joghurtos ízeknél joghurt és tejsavó fehérje) koncentrátum, maltodextrin, szacharóz (kivéve az ízesítés nélküli változatban), repcemag- és napraforgóolaj, ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, karotinoidok, ízesítő és színező anyagok, joghurt ízváltozatokban laktóz is.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás