Termékeink

NUTRIDRINK MAX CSOKOLÁDÉ ÍZŰ 24X300 ML

kakaó1.jpg
Cikkszám: CV58931
16 155 Ft
15 386 Ft + ÁFA

Termékismertető / Betegtájékoztató

Nutridrink Max

Teljes értékű, kiemelkedően magas energia és kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú tápszer, betegséghez társuló malnutríció esetén, javasolt mennyiség: napi 1 palack.

Terméktulajdonságok

  • energia tartalom: 2,4 kcal/ml (720 kcal/palack)
  • kiegyensúlyozott tápanyagtartalom
  • legmagasabb energia és tápanyag denzitás*
  • fehérjetartalom: 28,8 g/palack
  • rostmentes
  • elérhető ízek: vanília, eper, csokoládé, mokka

Allergén információk

  • tej és szója eredetű összetevőt tartalmaz
  • gluténmmentes

*„Nagy energia tartalmú speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek” közül, a folyékony tápszerekre vonatkozóan. (Tápszerindex, 2015) Különböző ízesítések esetén a tápértékek és az ozmolaritás kisebb mértékben eltérhetnek.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás