Termékeink

PAGAVIT SZÁJÁPOLÓ PÁLCIKA 3DB25X

pagavit.jpg
Cikkszám: CV8074
4 670 Ft
3 677 Ft + ÁFA
Egység: 25 dbBruttó egységár: 187 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Pálcás tampon a hatékony szájápoláshoz.

A termék rövid ismertetése: 

A Pagavit egyszerûsíti a betegek napi szájápolását, ami legyengült fizikai állapotú betegek esetén különösen fontos megelõzõ szereppel bír. A Pagavit használata segíti a nyálképzõdést, elsõsorban magas láz esetén, nagyobb operáció után, kábult vagy eszméletlen beteg illetve idõsebb, legyengült páciesek esetén használható.
A glycerin ápolja a bõrt és az ajkakat, a beteg szomjúságérzete a fokozott nyáltermelésnek köszönhetõen csökken. A hosszantartó kellemes alma-citrom íz frissítõ érzést kelt. A pálcák hármasával, légmentes lezárt csomagolásban kaphatók.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás