Termékeink

AQUA MARIS ORRSPARAY 30ML

aqua maris.jpg
Cikkszám: CV420
2 285 Ft
1 799 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 76 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Az AQUA® MARIS

orrspray izotóniás adriai tengervizet tartalmaz, természetes ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.A téli időszakban gykoribbá válnak a náthás , meghűléses megbetegedések és az ezzel járó kellemetlen tünetek. Bizonyosságot nyert, hogy a tengervíz olyan ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz,
amelyek nélkülözhetetlenek a felső légúti megbetegedések kezelésében. A termékcsalád új készítménye  az AQUA® MARIS orrbalzsam, mely a megfázás vagy a nátha során kialakuló érzékeny vagy kisebesedett orrkörnyéki bőrfelület védelmére és ápolására szolgál.

STERIL IZOTÓNIÁS ORRSPRAY

  • kíméletesen tisztítja az orrot náthában
  • csökkenti a kellemetlen orrdugulást
  • nedvesen tartja a kiszáradt orrnyálkahártyát
  • steril, nem tartalmaz tartósítószert, hajtógázt
  • csecsemôktôl a felnôttekig bárki használhatja napi rendszerességgel is.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás