Termékeink

ALOE VERA ORRSPRAY FYTOFONTANA 20ML

ALOE VERA ORRSPRAY.jpg
Cikkszám: CV58916
1 790 Ft
1 409 Ft + ÁFA
Egység: 20 mlBruttó egységár: 90 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Nátha és allergiás rhinitis kiegészítő kezelésére, valamint a kiszáradt nyálkahártya megóvására. Az orrnyálkahártya épsége alapvető feltétele, hogy az orr és a melléküregek el tudják látni funkciójukat (szabad levegőáramlás, a levegő melegítése, párásítása és szűrése). Kiszáradása sérülékenyebbé, a fertőző ágensek iránt fogékonyabbá teszi.

A Fytofontana ALOE VERA ORRSPRAY összetétele révén (holt-tengeri ionos oldat, aloé vera, hialuronsav, panthenol) megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, megelőzi kiszáradását, csökkenti a nyálkahártya duzzanatot valamint a váladékképződést, elősegíti a kisebb sérülések és a gyulladás gyógyulását. Az orrszőrökön és a nyálkahártyán megtapadó pollenek kiöblítésével csökkentheti az allergiás nátha tüneteit, kiegészítve a szokásos kezelést.

Használat és adagolás:
- Távolítsa el az átlátszó kupakot
- Helyezze az adagolót az orrlyukba, nyomja meg a pumpát, majd lélegezzen könnyedén
- Az ajánlott adag 1-2 fújás mindkét orrlyukba
- Igény szerint ismételje meg az adagolást
- Minden használat után öblítse le az adagolót langyos vízzel

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény használata kizárólag felnőttek és 1 évnél idősebb gyermekek részére ajánlott. Terhesség és szoptatás idején, valamint gyermekeknek nem ajánlott! Használat során a termék szembe ne kerüljön!
Termék leírása,: nátha és allergiás rhinitis kiegészítő kezelésére, valamint a kiszáradt nyálkahártya megóvására Tárolás szobahőmérsékleten, száraz helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Összetétel: Víz; tengeri eredetű nyomelemeket tartalmazó oldat; Xanthan Gum; Carrageenans Glucose; Polysorbate 20; Phospholipids; Carrageenans; Carbomer; Triethanolamine; Sodium Hyaluronate; Disodium EDTA; Phenoxyethanol; Methyl-, Ethyl-, Propyl-, Butyl-, Isobutylparaben; Imidazolidinyl Urea; Panthenol; 5-Chloro-2-Methyl-4-Isothiazolin-3-One, 2-Methyl-4-Isothiazolin-3-One; Aloe vera kivonat 200:1; Benzalkonium- chloride. Forrás:gyártó/forgalmazó 2015 szeptember

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás