Termékeink

COREGA MAX KONTROLL MŰFOGSOR RÖGZÍTŐ 40G

COREGA MAX KONTROLL MŰFOGSOR RÖGZÍTŐ.jpg
Cikkszám: CV63574
1 870 Ft
1 472 Ft + ÁFA
Egység: 40 grBruttó egységár: 47 Ft / 1 gr

Termékismertető / Betegtájékoztató

Corega Max Kontroll műfogsorrögzítő

 • Javítja a műfogsor illeszkedését ezáltal véd a beszoruló ételmaradékok ellen
 • 36%-kal jobb felületi illeszkedést biztosít*
 • Erős, akár 12 órán át tartó rögzítés
 • 38%-al erősebb harapást biztosít**
 • Ízmentes formula

A Corega Max Kontroll javítja a műfogsor illeszkedését és véd a műfogsor alá szoruló, irritáló hatású ételdarabkák ellen. Mindeközben erős, hosszan tartó rögzítést biztosít.

Az új, pontos felvitelt segítő, precíziós fejnek köszönhetően pontosan a megfelelő mennyiségű termék kerül a műfogsor szélére, amely így teljes körűen zár.

A Corega Max Kontroll műfogsorrögzítő előnyös tulajdonságai miatt többé nem a műfogsora dönti el Ön helyett, hogy mit egyen. A rögzítő, amellyel a műfogsor viselése kényelmes és biztonságos, megadja Önnek a szabadságot, hogy a kedvenc ételeit élvezhesse otthon és az étteremben is.

40 grammos tubusban kapható.

*Laboratóriumi tesztek alapján, Corega Erős Original műfogsorrögzítővel összehasonlítva, a felső fogsoron.
** Műfogsorrögzítő nélküli használattal összehasonlítva.

A Corega Max Kontroll műfogsorrögzítő használata

Teljes (felső és alsó) műfogsoron

 1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a műfogsorát.
 2. Alsó műfogsor: tegyen rá egy hosszú folytonos csík Corega Max Kontroll műfogsorrögzítőt, ne túl közel a műfogsor széléhez. Felső műfogsor: tegyen rá egy hosszú folytonos csíkot a termékből, ne túl közel a műfogsor széléhez, majd 2 rövidebb csíkot a műfogsor közepére is.
 3. Öblítse ki a száját, mielőtt behelyezné a műfogsort.
 4. Nyomja a helyére a műfogsort, majd tartsa szorosan, és pár másodpercig harapjon össze a rögzítéshez.

Részleges műfogsoron

 1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a műfogsorát.
 2. Tegyen rá 2 rövidebb csík Corega Max Kontroll műfogsorrögzítőt, egyet-egyet a műfogsor két szélére.
 3. Öblítse ki a száját, mielőtt behelyezné a műfogsort.
 4. Nyomja a helyére a műfogsort, majd tartsa szorosan, és pár másodpercig harapjon össze a rögzítéshez.

Mindig kövesse az útmutatót. Naponta egyszer használja. Ha egynél többször kell használnia, kérjen tanácsot fogászati szakembertől.

Eltávolítás

 1. Öblítse ki a száját vízzel, majd lassan oda-vissza mozgatva szedje ki a műfogsort.
 2. Meleg vízzel és puha kefével távolítsa el a műfogsoron és a szájában maradt rögzítőanyagot.
 3. Corega műfogsortisztító segítségével alaposan tisztítsa meg a műfogsort, majd öblítse le vízzel.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás