Termékeink

BIOTÉNE SZÁJVÍZ 500ML

bioténe szájvíz.jpg
Cikkszám: CV63880
4 150 Ft
3 268 Ft + ÁFA
Egység: 500 mlBruttó egységár: 8 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Különösen ajánlott szájszárazsággal vagy száj irritációval küszködőknek

hatóanyag 3mg laktoferrin

A Biotene szájvíz négy antibakteriális enzimet tartalmaz, melyek serkentik a nyálban található védelmi rendszert, elősegítik a fogak és a fogíny védelmét.
A Biotene szájvíz különösen előnyös azok számára, akik szájszárazsággal vagy száj irritációval küszködnek.

Mi a Biotene szájvíz hatóanyaga?
500ml tartalma: Glukóz-oxidáz 2.000 egység, laktoperoxidáz 2.000 egység, lizozim 3mg, laktoferrin 3mg.
Mit tartalmaz még a Biotene szájvíz?
Segédanyagok: Víz, xilit, hidrolizált kukoricakeményítő, propilénglikol, hidroxi-etil-cellulóz, aloe vera, borsmentaolaj, poloxamer 407, kalcium-laktát, cink-glukonát, nátrium-benzoát, benzoesav.
Mikor ajánlott a Biotene szájvíz alkalmazása?
Szájszárazság kezelésére, fogíny-gyulladás, fogínyvérzés megszüntetésére, plakk-képződés megelőzésére, kellemetlen szájszag csökkentésére.
Mikor nem szabad a Biotene szájvizet alkalmazni?
A készítmény bármely alkotójával szembeni túlérzékenység esetén ne alkalmazza a készítményt.
Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt?
Ügyeljen arra, hogy a szájvízet ne nyelje le. Ha esetleg szembe kerülne, bő vízzel öblítse a szemét kb. 30 percen keresztül.
Alkalmazhatják-e a Biotene szájvizet gyermekek is?
Gyermekeknek nem ajánlott a szájvíz alkalmazása.
Alkalmazható-e a Biotene szájvíz más (gyógy)szerekkel?
Igen. A Biotene szájvíz nem befolyásolja más szerek hatását.
Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt?
A Biotene szájvíz biztonságosan alkalmazható terhesség és szoptatás ideje alatt.
Hogyan és mikor kell a Biotene szájvizet alkalmazni?
Szükség esetén bármikor alkalmazható.
Használjon egy evőkanállal. Öblítsen 30 másodpercig, majd köpje ki. Ne hígítsa. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Biotene gyógyfogkrémmel együtt, különösen lefekvés előtt.
Milyen mennyiséget kell a Biotene szájvízből használni?
Szükség esetén egy evőkanálnyi szájvízzel öblögetni.
Milyen nem kívánt hatást válthat ki a Biotene szájvíz?
Egyéni túlérzékenység esetén előfordulhat enyhe bőr-, szem- és nyálkahártya irritáció. Ilyen esetben a szájvíz alkalmazását hagyja abba és forduljon szakorvoshoz.
Mennyi ideig alkalmazható a Biotene szájvíz?
A Biotene szájvíz a dobozon feltüntetett lejárati időn belül korlátlan ideig alkalmazható.
Hogyan kell tárolni a Biotene szájvizet?
Legfeljebb 25 °C-on tartandó.
A készítmény gyermekektől elzárva tartandó!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás