Termékeink

XYLIMELTS SZÁJSZÁRAZSÁG ELLEN 40X hiánycikk, ne rendeld

Cikkszám: CV64756
4 710 Ft
3 709 Ft + ÁFA
Egység: 40 dbBruttó egységár: 118 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

XYLIMELTS adhezív tabletta a szájszárazság enyhítésére

CEorvostechnikai eszköz

A XyliMelts adhezív tabletta növeli a nyáltermelést, így hidratálja és bevonatot képez a szájban egy nyugtató, síkosító réteggel. Átmenetileg enyhíti a szájszárazság okozta kellemetlen tüneteket.

Az adhezív tabletta lehetővé teszi alkalmazását alvás közben is, amikor a szájszárazság legrosszabb.

 • Diszkréten tapad a fogra vagy ínyre
 • Akár 8 órán keresztül kifejti hatását
 • Nappali használat: nincs hatással a beszédre vagy megjelenésre
 • Csökkenti a lepedék és fogszuvasodás képződését
 • Frissíti a leheletet

Adhezív tabletta technológia:

 • a színezett, nem sima fele diszkréten hozzátapad az ínyhez vagy foghoz
 • a megjelenést vagy beszédet nem befolyásolja
 • a felhelyezett korong biztosan a helyén marad, biztonságosan használható éjszakára is
 • alvás ideje alatt, amikor a nyálelválasztás csökkent, lehetővé teszi, hogy a xylitol lassan oldódva leghatékonyabban fejtse ki hatását a szuvasodás megelőzésének érdekében

 

Összetevők: Xylitol, cellulóz gumi, kálcium-karbonát, növényi gumi, magnézium-sztearát.

 

A XyliMelts enyhe mentolos ízű. 1 tabletta 1/4 gramm komplex szénhidrát bevitel mennyiségének megfelelő mértékben növeli a vércukorszintet.

Használati utasítás:

1. Helyezze a korongot kívánt magasságban az ínye vagy zápfoga külső részére. A sötétebb fele tapad, míg a fehér oldala érintkezik a szájüregével.

2. Használja nyelvét, hogy minél kényelmesebb a megfelelő helyre tapassza a korongot, majd hagyja 10 másodpercig érintetlenül. Ne nyomja az ujjával vagy nyelvével, mert befolyásolja a tapadási folyamatot.

 

Adagolás:

1.  Alvás ideje alatt: 2db tablettát használjon, a száj mindkét oldalán egyet-egyet, ugyanis 1 korong használata az esetek többségében nem elegendő.Alvás ideje alatt: 2db tablettát használjon, a száj mindkét oldalán egyet-egyet, ugyanis 1 korong használata az esetek többségében nem elegendő.

2.  Napközben: igény szerinti rendszerességgel, alkalmanként 1 tabletta.Napközben: igény szerinti rendszerességgel, alkalmanként 1 tabletta.

Figyelmeztetés: Különösen figyeljen oda, hogy az alvás ideje alatt a fogak vagy az íny külső felszínén helyezze el korongot. Amennyiben a szájpadláson helyezné el, fennáll a veszélye hogy a korongot lenyeli vagy a tüdőbe kerül.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás