Termékeink

XEROS SZÁJSPRAY 15ML DENTAID

DENTAID XEROS SPRAY.jpg
Cikkszám: CV64759
1 975 Ft
1 555 Ft + ÁFA
Egység: 15 mlBruttó egységár: 132 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Dentaid Xeros spray

A Dentaid Xeros termékcsalád mindennapos használata segít a szájszárazság okozta kellemetlen tünetek enyhítésében.

A Dentaid Xeros szájspray (15 ml) stimulálja a természetes nyáltermelést, ezáltal javítja a szájüreg hidratáltságát.

Speciális formulája segít a hosszan tartó hidratálásban, a spray praktikus, kis mérete pedig lehetővé teszi, hogy bárhová magunkkal vihessük.

Kellemes alma íze friss leheletet kölcsönöz a szájnak.

Aktív összetevői:

Nátrium-fluorid (226 ppm): remineralizálja a fogzománcot, segít a fogszuvasodás megelőzésében,

Xilit (10%): hidratálja a szájüreget, gátolja a plakk-képződést,

Almasav (1%): stimulálja a természetes nyáltermelést, nem rongálja a fogzománcot.

Alkohol-, és gluténmentes .


Használja napi 3-4 alkalommal, különösen étkezéseket követően.

Az optimális hatás elérése érdekében használjon speciális Dentaid Xeros fogkrémet és szájvizet is.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás