Termékeink

XEROS SZÁJVÍZ 500ML DENTAID

DENTAID XEROS.jpg
Cikkszám: CV64760
3 345 Ft
2 634 Ft + ÁFA
Egység: 500 mlBruttó egységár: 7 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Dentaid Xeros szájvíz szájszárazság ellen

A DENTAID® Xeros termékcsaládot kimondottan arra fejlesztették ki, hogy javítsa a szájszárazságtól (xerostomiától) szenvedők életminőségét.

A kezelés lényege a szubjektív tünetek száraz száj érzése, száj és nyelvégés, nyelési nehézség csökkentése, ami leginkább a szájüreg szöveteinek a hidratálásával, a természetes nyáltermelés fokozásával érhető el. Hasonlóan fontos a nyál védőszerepének a csökkenése miatt kialakuló következmények, mint amilyen a fokozott fogszuvasodás, nyálkahártya sérülések, berepedések, ínygyulladás és a kellemetlen lehelet csökkentése illetve megelőzése.

A száj hidratálására és a nyáltermelés fokozására egy egész tudományos gondoskodással felépített termékpaletta áll a rendelkezésre.

A napi rendszeres használatra kifejlesztett hidratáló fogkrém és szájvíz amelyek összetételében a fő szerep a betain, aloe vera, xylitol a fluorid.

Akiknek egy erősebb hidratálásra van szükségük, azok számára fejlesztették ki a hosszabb hatással rendelkezõ DENTAID Xeros gélt.

A természetes nyál stimulálására a DENTAID Xeros Spray, a rágógumi és a tabletta került kifejlesztésre. Az utóbbi kettő jelenleg Magyarországon még nem kapható. Hatóanyaguk az almasav, a xyilitol és a fluorid. Óriási előnyük, hogy megkönnyíti a napközbeni használatot.

Dentaid Xeros szájvíz 500ml

Dentaid Xeros szájvíz A fogkrémhez hasonlóan napi használatra fejlesztették ki a szájszárazságban szenvedők részére. A Xeros Dentaid fogkrém után használva kiegészíti és erősíti annak hatását a száraz száj tüneteinek enyhítése és a következményeinek megelőzése területén egyaránt.

Javallat: Napi használatra mindenkinek aki szájszárazságtól szenved és ezáltal sokkal fogékonyabb a szájfertőzésekkel a fogszuvasodással szemben és akinek kellemetlen tünetekkel járnak olyan mindennapi tevékenységek minta a rágás, nyelés vagy a beszéd.

A termék gluténmentes ezért a gluténérzékenyek is használhatják.

Használati utasítás: Öblögessen kb. 15 ml szájvízzel 30 másodpercig naponta háromszor fogmosás után. A szájápolást követően 30 percig kerülje a további étkezést, ivást öblögetést a jobb hatás érdekében.

Az eredmény fokozható, ha a napi háromszori szájápolást kiegészíti napközben a Xeros Dentaid Spray használatával.

Hatóanyagok:
Betain 1,33% - hosszantartó hidratáló hatás
Xylitol 3,30% - hidratáló, fogszuvasodást megelõzõ és zománc remineralizáló hatás
Natrium fluorid 0,05% - fogszuvasodást megelõzõ és zománc remineralizáló hatás
Allantoin 0,10% - növényi hatóanyag, gyulladáscsökkentõ, nyálkahártyát védõ és regeneráló hatással és eredményesen csökkenti a szájszárazság okozta kellemetlen érzést

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás