Termékeink

PARODONTAX SZÁJVÍZ 500ML

szájvíz parodontax.jpg
Cikkszám: CV3339
2 355 Ft
1 854 Ft + ÁFA
Egység: 500 dbBruttó egységár: 5 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Parodontax szájvizek

Parodontax szájvíz koncentrátum

 A Parodontax szájvízkoncentrátum a fogkrém tökéletes kiegészítője, mivel olyan helyekre is elér, amelyekre a fogkefe nem jut el. Baktériumölő tulajdonságánál fogva meggátolja a foglepedék képződését és rendszeres használata a meglévő lepedék eredményes eltávolításában segít.

Parodontax fogkrémek és szájvíz

Parodontx Classic  - nem tartalmaz fluoridot, így az arra érzékenyek is használhatják(75 ml tubusos)
Parodontax Fluoridos - fluoridos tartalmú készítmény (75 ml tubusos)
Parodontax szájvízkoncentrátum -  a fogkrém tökéletes kiegészítője, baktériumölő hatásánál fogva meggátolja a fogkőképződést, segíti annak eltávolítását, vérzéscsillapító hatású

Gyógyhatású, gyógynövénytartalmú fogkrémek

Hatékony védelmet nyújt a fogínyvérzés és ínysorvadás, -gyulladás ellen. Több, mint 40 éve forgalamzzuk a magyar piacon és közkedvelt, bevált készítménynek számít. 6 gyógynövényt (Echinacea, Kamilla, Zsálya, Mirha, Rathania és Borsmenta) és ásványi sót (Nátrium-hidrogénkarbonát) egyaránt tartalmazó fogkrém.
A fogínyvérzés komoly szájápolási probléma, a magyar lakosság 22%-a szenved állandó fogínyvérzéstől, 95%-uknál pedig időről-időre jelentkezik a probléma.

Az egyes összetevők hatásai:

Echinacea - növeli az ellenállóképességet
Kamilla - gyulladáscsökkentő
Zsálya - fájdalomcsillapító
Mirha - feszessé teszi a szöveteket
Rathania - feszessé teszi az ínyt
Borsmenta - friss lehelet + antibakteriális hatás
Nátrium - Hidrogénkarbonát

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás