Termékeink

LISTERINE TC SZÁJVÍZ 1X 250ML

listerin tc.jpg
Cikkszám: CV49320
1 050 Ft
827 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 050 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Listerine Total Care antibakteriális szájvíz menta ízű 250ml

Listerine Total Care antibakteriális szájvíz menta ízzel.

A LISTERINE TOTAL CARE Antibakteriális szájvíz napi kétszeri használat esetén a kővetkező 6 előnyt biztosítja:
- csökkenti a lepedéket,
- segít megőrizni az egészséges fogínyt,
- megerősíti a fogakat a szuvasodás ellen,
- megelőzi a fogkő kialakulását,
- ezáltal megőrzi a fogak természetes fehérségét.
- a labortesztek során a szájban található baktériumok maximum 99,9%-át elpusztítja,
- 24 órán át friss leheletet biztosít.

A flakon nyitása: nyomja meg egyszerre a kupakon található két sima felületet, majd fordítsa el a kupakot. Zárása: addig tekerje a kupakot, amíg meg nem szorul.

Használati utasítás: az optimális hatás érdekében használja reggel és este, fogmosás után. Öntsön 20ml (4 teáskanál) szájvizet a pohárba, alaposan öblögessen 30 másodpercig, majd köpje ki.

Összetevők: Aqua, Alcohol, Sorbitol, Aroma, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Zinc Chloride, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Sodium Saccharin, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Sucralose, Benzyl Alcohol, CI 06035, CI 42090.
Nátriumflourodiot tartlmaz (0,022% 100ppmF).

Figyelmeztetések: 12 éves kor alatt nem alkalmazható!

12 éves kor alatt nem alkalmazható! Ne használja, ha vásárláskor a kupakzár sérült! Ne hígítsa és ne nyelje le a terméket! Más fluorid tartalmú termék használata esetén konzultáljon fogorvosával! Tartsa a gyermek által nem elérhető helyen!

Származási hely: EU

Forgalmazza: Johnson and Johnson Consumer Service EAME Limited Maidenhead, Egyesült királyság

Felhasználható: a felbontástól számított 12 hónapig.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás