Termékeink

MERIDOL SZÁJVÍZ HALITOSIS 400ML

MERIDOL SZÁJVÍZ FRISS LEHELET.jpg
Cikkszám: CV52532
2 685 Ft
2 114 Ft + ÁFA
Egység: 400 mlBruttó egységár: 7 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Meridol HALITOSIS szájvíz

azonnal használható, alkoholmentes szájvíz mindennapi szájápolásra a napi fogmosás mellett. Nyelv és szájápolásra is ajánlott.
A szájvíz a hármas hatásmechanizmusnak köszönhetően hatékony a szájszag ellen. Mindez a meridol kutatás által kifejlesztett egyedülálló aktív összetevők kombinációjának köszönhető, úgymint az aminfluorid/ónfluorid kombinációja, cink-laktát valamint a szagsemlegesítő összetevők. Hatásmechanizmusa különösen kiemelkedő a magas antibakteriális és szagsemlegesítő tulajdonságainak köszönhetően.
Hosszantartó frissességet és tiszta friss leheletet biztosít minden napra. 

Nem avatkozik be a szájflóra természetes egyensúlyába.

Azok az emberek, akik el akarják kerülni a kellemetlen szájszagot és kifejezetten ajánlott azoknak, akik Halitosistól és nyelvlepedéktől szenvednek.

Inaktiválja a szájszagot okozó baktériumokat.
Semlegesíti a szagtermelő összetevőket.
Csökkenti a szagtermelő baktériumok anyagcseréjét.

Naponta egyszer vagy kétszer öblítsen 15 ml mennyiségű meridol HALITOSIS szájvízzel egy percen keresztül, rövid ideig gargalizáljon is vele. Használhatják felnőttek és 6 éves életkor feletti gyermekek, feltéve, hogy már ki tudják köpni a szájvizet.

Fluoridtartalom 250 ppm

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás