Termékeink

CATIONORM SZEMCSEPP 10ML

cationorm szemcsepp.jpg
Cikkszám: CV55152
3 105 Ft
2 445 Ft + ÁFA
Egység: 10 mlBruttó egységár: 310 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Cationorm szemcsepp egy olaj a vízben emulzió, száraz szem tüneteinek enyhítésére. Hidratálja a szem felszínét, egyenletesen oszik el az egész szemfelszínen. Kontaktlencsét viselők számára is ajánlott.

 tartósítószer-mentes
- kontaktlencsével együtt is alkalmazható
- felbontás után 3 hónapig eltartható
- 10 órán át hatásos

"Cationorm" forradalmian új teljes körű háromfázisú könnypótlás 

 • A Cationorm egy hipotóniás, tartósítószert nem tartalmazó emulziós szemcsepp, tejszerű folyadék formájában.
  Jellemzői:
  - lipid-a-vízben kationos nanoemulzió Novasorb technológiával
  - klinikai javulás a könnyfilm mindhárom rétegében
  - a lipidréteg pótlásán és stabilizálásán keresztül Meibom-mirigy diszfunkció esetén is hatékony
  - szignifikánsan javítja a szemészeti tüneteket és jeleket
  - kiváló tolerabilitás és kényelmes alkalmazás
  A szemszárazság tüneteinek enyhítésére szolgál. Egyidejűleg más szemcsepp használata esetén legalább 5 percet kell várni a Cationorm alkalmazása előtt.
  A Cationorm nem befolyásolja a kontaktlencsék minőségét.


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás