Termékeink

IRIDINA GREEN SZEMCSEPP FRISSÍTŐ 10ML

mályvavirág Iridina green.jpg
Cikkszám: CV61335
1 775 Ft
1 398 Ft + ÁFA
Egység: 10 mlBruttó egységár: 178 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Frissítő, nyugtató, mályvás desztillált víz alapú, steril szemcsepp

A szemcsepp nagylevelû csodamogyorós, kamillás, orvosi szemvidítófüves desztillált vizet tartalmaz, amely frissítô és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, illetve tartalmaz még mályvás desztillált vizet, amely nyugtató hatással rendelkezik.
A természetes elemek együttese, csillapítja az olyan környezeti hatások, mint például szél, nap, füst, környezetszenyezés, légkondicionált környezet, illetve a szemfáradtság, mint például munka és tanulás, számítógép túlzott használata által okozott szemvörösséget.

Kontaktlencsét viselôk is használhatják.

Összetevôk: Kamillás desztillált víz, nagylevelû csodamogyorós desztillált víz, orvosi szemvidítófüves desztillált víz, mályvás desztillált víz, kétbázisú nátrium-foszfát-dodekahidrát, egybázisú nátrium-foszfát-monohidrát, nátrium-klorid, EDTA, n-hidroximetilglicinát, injekcióhoz való víz, q.s. 100 ml-hez.
Nem tartalmaz benzalkónium-kloridot.

Alkalmazás: A flakont finoman megnyomva cseppentsen 1-2 cseppet mindegyik szembe.
Használat után azonnal zárja vissza a tárolót: a flakon tartalma az elsô felbontástól számított 28 napig használható fel.
A flakonban levô terméket csak egyetlen személy használhatja.
Szükség esetén ismételje meg a szemcsepp alkalmazását naponta több alkalommal.

Általános figyelmeztetések:
A termék kizárólag szemészeti célra, külsôleg használható.

 • Más szemészeti készítmények egyidejû alkalmazása esetén legalább 10-15 perc várakozási idô elteltével használja a terméket.
 • Ne használja a terméket, ha a flakon már az elsô kinyitáskor sérült, vagy nem tökéletesen zárt.
 • A termék alkalmazásakor ne érintse meg a szemet, se más felületet a flakon cseppentô részével.
 • Ne használja a terméket, ha az összetevôk bármelyikére túlérzékeny.
 • Szobahômérsékleten, hôforrástól távol tárolja.
 • Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati határidô után.
 • A flakont használat után ne dobja a környezetbe.
 • Gyermekektôl elzárva tartandó!
 • Ha a használat során kellemetlen érzést vagy irritációt tapasztal, ne használja tovább a terméket, és forduljon orvoshoz.

(Egészségpénztári számla terhére megvásárolható.)
Gyógyszertárakban kapható orvostechnikai eszköz. CE 0373 ( Gyógyászati segédeszköz)

 

 

1. Tudtad, hogy az Iridina Green szemcsepp egyik összetevője a kamilla virág kivonatából készül?

A kamilla az egyik olyan gyógynövényünk, amelyet már nagyanyáink is előszeretettel alkalmaztak különféle betegségek kezelésére. A kamillát a gyógyászatban és a kozmetikában is előszeretettel használják előnyös tulajdonságai miatt. Számtalan tea, illetve kenőcs alapanyagaként találkozhatunk vele a boltok polcain. A kamillában található illóolajok számos légúti betegség gyógyításában lehetnek nagy segítségünkre, ezen kívül pedig a megfáradt szemekre is gyógyírt jelentenek.

2. A másik összetevő a HAMAMELIS VIRGINIANA azaz Nagylevelű csodamogyoró.

Ezt az Észak-Amerikából származó különleges növényt sokan nem ismerik, pedig számos területen használják a gyógyászati - és kozmetikai célokra összehúzó hatású vegyületeinek köszönhetően.

A gyógynövény jó hatással van a pszichikumra is! Rendszeres használata erősíti az önbizalmat és az akaraterőt!

A 3. komponens a Szemrevaló megoldás lehet az orvosi szemvidítófű!

Tudtad, hogy létezik ilyen gyógynövény is? Az irodában vagy bárhol oly sokszor jelentkező szem könnyezését, bepirosodását és égő érzését hatékonyan csillapítja! Gyógyítható vele a szemhéjgyulladás, az árpa és a szaruhártya-gyulladás. Esti jelenés előtt is érdemes feldobni egy borogatást, ugyanis szép, tiszta, csillogó tekintetet eredményez. Alkalmazhatjuk borogatás, szemmosó folyadék vagy szemcsepp formájában. Káros hatása nem ismert, de használatakor ajánlatos odafigyelni a higiéniára, ugyanis a szem igencsak hajlamos a fertőzésre.

4. A mályva teától nem csak fogyni lehet, de kiválóan fertőtlenít is!

A népi gyógyászatban már hosszú évszázadok óta ismert és előszeretettel használt mályva gyógynövényként rendkívül sokoldalú. Elsősorban a fertőzéseket és a gyulladásos betegségeket gyógyítja, de kiváló ellenszere a gyomor- és bélrendszeri problémáknak, valamint a szervezet vízháztartásával összefüggő zavaroknak. Jótékony hatásait elsősorban nyálkaanyagainak köszönheti, de található benne többek között A-vitamin és kálium is.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

 • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
 • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás