Termékeink

JUTAVIT SZEM-LUTEIN FORTE 60X 60X

juvita szem.jpg
Cikkszám: CV7468
2 505 Ft
2 386 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 42 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Juvita szem-lutein forte 12 mg speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer

A lutein a retina és a szemlencse egyik összetevője, amely segíti a szem védelmét az erős fénysugárzás káros hatásaival szemben, és késleltetheti a szem öregedését. a c-vitamin és a cink antioxidánsok sgítik az immunrendszer megfelelő működését, az E-vitamin a szabadgyökök semlegesítésében az egyik leghatékonyabb antioxidáns. A szelén szintén antioxidáns, melynek szerepe van a sejtmembrán és a szövetek épségének fenntartásában és lassítja az oxidációs eredetű öregedési folyamatokat. 

Javasolt időskori szembetegségek, (pl. makuladegeneráció ) , illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

összetevők: tömegnövelő szerek (dikalcium foszfát, cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), aszkorbinsav, lutein, dl-alfa-toco-acetát, cink-oxid, nátrium-szelenát, fényező anyag (sztearinsav), csomósodást gátló (magnézium-sztearát)

adagolás:

felnőtteknek napi 1 tablettát reggel étkezés előtt folyadékkal egészben lenyelni

OÉTI: 1291/2011 (spec.tápszer)

gyártja: Juvapharma Kft. Káva, Bényei út 9.

fontos figyelmeztetés:

a készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható! A javasolt napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárandó!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás