Termékeink

MIKROSZŐLŐMAG 150G 150G

mikroszőlőmag.jpg
Cikkszám: CV6222
4 025 Ft
3 169 Ft + ÁFA
Egység: 150 dbBruttó egységár: 27 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

A szőlőmag kivonat gazdag flavonidokban, mely az egyik leghatékonyabb természetes antioxidáns.
Megvégi a sejteket a szabad gyököktől.
A legújabb kutatások szerint a szőlőmag tartalmaz piknogenolokat, mely anyagnak fontos szerepe van a szív és érrendszeri betegségek valamint a rák kockátaának csökkentésében..

A szőlőmag kivonat vegyesen tartalmaz vízoldékony és zsírban oldódó alkotóelemeket, melyek a sejtfalon áthatolva az egész testben képesek kifejteni jótékony antioxidáns hatásukat, még az agyban is!.
Erősíti és javítja az érfalakat, melyek gyengülése egyébként számos probléma forrása lehet. Szélütés, visszér, szívproblémák.

A vörös szőlő apró magjaiból készült flavonoidtartalmú kivonat Európában az egyik leggyakoribb gyógyhatású készítmény. A flavonoidok hatékony antioxidáns tulajdonságokkal bíró növényi vegyületek, amelyek a szabad gyökök roncsoló hatásától védik meg a sejteket .A szőlőmagkivonat procinaidol-oligomereket (PCO), vagy más néven proantocianidinokat, vagy ahogy korábban nevezték, piknogenolokat is tartalmaz, amelyek valószinűleg fontos szerepet játszanak a szívbetegség és a rák megelőzésében. „pycnogenol”-nak nevezik azt a speciális PCO-t, amelyet tengerparti fenyők kérgéből vonnak ki; helyettesíthető vele .

Fokozza a véráramlást, így nagyon hasznos az érszűkület, lábfájás esetén is.

A bőr szépségének fokozására is kitűnő, hiszen védi és táplálja a bőrszövetekben található kollagént, melynek a csökkenése vezet a ráncosodáshoz, és a bőr megereszkedéséhez, a rugalmasságának elvesztéséhez.
Allergiás tünetek enyhítésére is kitűnően használható, tehát nagyon sokoldalú és természetes szer. A szervezet hisztamin termelését gátolja, mely anyag az allergiás rohamok, bőrkiütések kialakulásának fő okozója.


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás