Termékeink

LADY PHARMA TEJSAV CAPS 3X

LADY PHARMA CAPS.jpg
Cikkszám: CV5857
2 145 Ft
1 689 Ft + ÁFA
Egység: 3 dbBruttó egységár: 715 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Lady Pharma tejsavas kapszula (3db)

 

 a hüvely eredetileg savanyú vegyhatásának helyreállítására szolgáló gyógyhatású készítmény. Egy doboz 3 db kapszulát tartalmaz. (bővebben lásd: Használati útmutatót)

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Lady-Pharma -A  /L  típusú kapszulákhoz

Tartalma: Acidum lacticum (tejsav) 10 ml,

Felhasználás: A hüvely eredeti savanyú vegyhatásának helyreállítására szolgáló gyógyhatású készítmény. Használatának szükségességéről és gyakoriságáról kérje ki orvosa tanácsát.

Fontos:

-          A Lady—Pharma A/L típusú kapszula  csak és kizárólag a Lady-Pharma Intim Zuhanyba helyezve, a használati útmutatóban leírt módon használható fel.

-          A kapszulán megjelölt felhasználhatósági idő csak felbontatlan, illetve sérülésmentesen zárt állapot esetén érvényes.

-          A felbontott kapszula felhasználása a felbontást követő rövid időn (egy-két héten)  belül meg kell történjen.

-          A felhasználásig – különösen felbontás után - a kapszulát száraz, hűvös helyen, a gyermekektől elzárva, lehetőleg más gyógyszerekkel együtt tároljuk.

-          Az intim zuhany bevezetése a hüvelybe csak a vízáramlás megindítása után történhet (ez minden típusú hüvelyöblítő eszközre vonatkozik)!

-          A kapszula nem újratölthető, de a teljes kiürülésig többször is használható.

Használat módja:

-          Csomagolja ki a kapszulát.

-          Vegye le a kupakot a kapszula végéről. („A” ábra)

-          Fordítsa a kiömlő csővel lefelé a kapszulát, és várja meg, amíg az első csepp kifolyik a cső végén. (Nem kell összenyomni a kapszulát! „B” ábra)

-          Helyezze a kapszulát az intim zuhany nyél részébe, és a továbbiakban az intim zuhany útmutatójában leírtak szerint kell eljárni.

-          A kapszulában lévő hatóanyag mintegy 4-5 liter vízhez elegendő, amely 4-5 perc alatt folyik át az eszközön (a hálózati víznyomástól függően). Mivel általában nem indokolt ilyen mennyiségű oldat, ezért a hüvely öblítése megszakítható, és egy későbbi időpontban folytatható a fenti vízmennyiség elérésig, illetőleg a kapszula teljes kiürüléséig. Az irrigálás megszakításakor a kapszulát vegye ki az intim zuhanyból, tegye vissza a kupakot a kiömlő csőre, és a kupakkal felfelé helyezze egy üvegpohárba a következő használatig.

-          A kapszula teljes kiürülése után helyezze fel újra a kiömlő cső végére a kis műanyag kupakot, majd – gyermekek által nem hozzáférhető módon - tegye a háztartási hulladékok közé.

Bemutatjuk Önnek a női intim higiénia terén egyedülállóan új lehetőségeket nyújtó terméket

a Lady-Pharma Intim Zuhanyt

A zuhanyrózsa helyére egyszerűen felszerelhető, így a kívánt hőmérsékletű víz átfolyásával képes a belsejében elhelyezett tejsavas vagy kamillás kapszula tartalmát kioldani, és annak hatóanyagát a hüvelybe juttatni.

Modern életünkben a hüvelyflóra veszélyeztetettsége jelentősen megnőtt, így biztosra vehető, hogy hüvelyöblítésre minden nőnek előbb vagy utóbb, de szüksége van.

Hüvelygyulladás és gombás fertőzés kezelésén túl, fontos lehet uszoda, strand vagy egyéb fürdőhely használatakor, szexuális együttlét után, antibiotikum szedése esetén, illetve amikor a hüvelyflóra egyensúlya felborul, vagy annak veszélye fennáll. Orvosok javasolják a menstruáció befejeztével a tisztító öblítést, de változó korban a hüvelyszárazság tüneti kezelésére is alkalmas.

Több mint 3 év tapasztalata, sok száz orvos és sok ezer elégedett vásárló igazolja a Lady-Pharma előnyeit:

-          megjelenése teljesen új módszert jelentett a hüvelyöblítésben,

-          kiváló minőségű anyagban, formában és működésben,

-          rendkívül gazdaságos – egy kapszula több alkalommal is használható, amíg ki nem ürül,

-          tiszta vízzel /kapszula nélkül/ is működik,

-          bő vízzel alapos hüvelyöblítést tesz lehetővé,

-          nincs visszafertőződés, mert a mosóoldat csak előrefelé áramlik,

-          használata egyszerű, gyors, könnyű,

A Lady-Pharma intimzuhany tizenöt éves fejlesztés eredménye, amelyre a gyártó három év cseregaranciát biztosít és amely vásárlása esetén az egészségpénztáraknál elszámolható.

 

Formatervezésért 2005.-ben díjazott termék!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás