Termékeink

DERMIPSOR KRÉM PSORIÁZISRA 75ML hiánycikk

DERMIPSOR KRÉM.jpg
Cikkszám: CV2666
3 020 Ft
2 876 Ft + ÁFA
Egység: 75 dbBruttó egységár: 40 Ft / 1 db
nincskeszleten
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

DERMIPSOR® krém

A hámlásos, pszoriázisos bőrproblémák szakértője
Kiemelten ajánlott érzékeny (pl. pszoriázisos) bőrfelület ápolására.

DERMIPSOR®krém egyedi, szabadalmaztatott különleges hatóanyaga a DERMIPSOR®-COMPLEX-CARE segíti a fenti problémák megoldását.

Különleges gyártási eljárásnak és az egyedi, természetes eredetű hatóanyagainak köszönhetően rendkívül hatékony készítmény, jelentősen hozzájárulhat az életminőség javításához. Az adott bőrterület megtisztítása után alkalmazva, mint egy testápoló krém juttatja be a hatóanyagokat a problémás bőrfelszínbe. A fent említett tünetek ismétlődő visszatérése esetén újra elő kell venni, és ismét eredményesen lehet használni a krémet, hiszen visszatérő problémák esetén is hatékony.

Kapható, illetve megrendelhető: az összes patikában, bioboltban, gyógynövényszaküzletben.

Info vonal: 0036-20/45-45-142

További információkért forduljon szakemberünkhöz az info@invitro.hu e-mail címen.

Csomagolás: 75 ml

OÉTI szám: 2618/2005

Alkalmazás A krémet 1-2 mm vastagon kenje a kezelendő bőrfelületre, majd gyengéden simítsa a bőrbe. Hagyja néhány percig felszívódni. A kezelést naponta 2-3 alkalommal ismételje meg. A problémák megújuló jelentkezése esetén javasolt aDERMIPSOR®krém rendszeres használata.

Szembe és nyálkahártyára nem szabad kerülnie a krémnek. Használat után a kezet meleg vízben, szappannal alaposan meg kell mosni.

Hatóanyag: Theobroma cacao, Dermipsor-Complex-Care, Propolis cera, Tocopherol, Citrus limonum, Melaleuca alternifolia, Castor oil, Lanolin, Retinol, C-vitamin

Tárolása:

Legfeljebb 25 C°-on. Sugárzó hőtől (pl.: napfény) óvjuk! Gyermekektől alaposan elzárva tárolandó.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!