Termékeink

DR HERZ SZEM-VITAMIN 60X 60

dr herz szem.jpg
Cikkszám: CV4361
4 075 Ft
3 209 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 68 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Dr. Herz Szem-vitamin kapszula 60 db

Hatóanyagok1 kapszulaRDA%*
Lutein 6 mg **
Béta karotin 2 mg 42
Zeaxantin 0 mg **
Áfonya kivonat 100 mg **
E-vitamin 10 mg 100
B2-vitamin 2.8 mg 175
Cink 4 mg 26
Szelén 20 µg 31

* felnőttek részére ajánlott napi beviteli mennyiség
** nincs megállapított mennyiségA szem minden nap igénybe van véve. Számítógéppel való dolgozás, gyakori tévénézés, és természetesen az autóvezetés is különösen megterhelő a szemnek. A száraz levegő, a kevés alvás, az alkohol és nikotin befolyásolják a szem anyagcseréjét. Különböző faktorok játszanak fontos szerepet az egészségben, ugyanígy a szem látáserősségében is. Ehhez bizonyos tápanyagok biztosítják a jó ellátottságot.
A szemnek fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket a szervezet nem képes önállóan előállítani, ezért ezeket rendszeresen megfelelő táplálkozással biztosítani kell. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén ezek a tápanyagok nem kerülnek a szervezetbe. A Dr. Herz Szem Vital kapszulája tartalmazza mindazokat a szükséges anyagokat, melyek a szem anyagcseréjének fontos feladatát végzik.
Az A vitamin a látási funkciókban, mint világosban illetve sötétben látásnál játszik fontos szerepet. A C és E vitamin a nap káros sugaraitól védi a szemet. A sejtek védekező rendszerének fontos részei, valamint a szemlencsék megfelelő működésénél van jelentősége.
A cink, a lutein és a zeaxanthin erősíti a szemeket. A cink enzimek részeként segíti az A vitamin hasznosulását a látásnál.

OÉTI regisztrációs szám: 4337/2008

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!