Termékeink

SENI LADY MINI 198ML INKONTINENCIA BETÉT 20X

seni lady mini.jpg
Cikkszám: CV49569
1 020 Ft
803 Ft + ÁFA
Egység: 1 csom.Bruttó egységár: 1 020 Ft / 1 csom.

Termékismertető / Betegtájékoztató

Anatómiailag formált urológiai betétek a könnyű és közepes inkontinenciában szenvedő nők számára. Az urológiai betétek tökéletes megoldást nyújtanak az aktív életmódot folytató nőknek, akik értékelik a biztonságot, a kényelmet és a diszkréciót.

 

A Micro méret a betétcsalád legkisebb mérete csupán 4 mm vastag és 18 cm hosszú. Az ultravékony és diszkrét betét, megbízható védelmet nyújt vizeletcsepegéses inkontinencia esetén.

 

A betétcsalád következő két mérete (Mini és Normal), amelyek nagyságukban az egészségügyi betétek méreteinél nem nagyobbak, nedvszívó kapacitásuk viszont jóval nagyobb. A nagyobb méretek (Extra, Super, Plus) esetében a még nagyobb biztonságról a betétek szélein található rugalmas rostszálak gondoskodnak. Ezek a betétek a középsúlyos inkontinenciában szenvedő nők számára készültek.

 

Annak ellenére, hogy az urológiai betétek alakja az egészségügyi betétekhez hasonló, funkciójuk egészen más. Tökéletes védelmet nyújtanak vizelettartási problémák esetén. Az urológiai betétekben alkalmazott nedv- és szagmegkötő szuperabszorbensnek köszönhetően ezek nedvszívó képessége többszöröse az egyszerű egészségügyi betétek nedvszívó kapacitásának.

  A betéteket hat méretben gyártják:

 • Micro
 • Mini
 • Normal
 • Extra
 • Super
 • Plus

 

Minden termék légáteresztő, anatómiailag formált és széles hosszirányú ragasztófelülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően a betétek könnyen és biztonságosan rögzíthetők. A nagyobb méretű betétek kiegészítésként elasztikus Netz nadrággal rögzíthetők.

 

A különböző méretek nagyság és forma tekintetében eltérőek. Mindegyik termék komfort - biztonságérzetet garantál, és mindenekelőtt diszkréciót. A széles ragasztófelületnek köszönhetően a betét könnyen rögzíthető az alsóneműhöz, a nagyobb méretű betétek elasztikus Seni Netz nadrággal is rögzíthetők.

 ÚJDONSÁG! Valamennyi termék különleges hidrofób, oldalsó védőgáttal ellátott, amely megakadályozza az oldalirányú szivárgást. A védőgát puha, nem szőtt anyagból készül  és latexmentes rugalmas rostokkal rendelkezik. Tökéletes kiegészítő védelmet biztosít.

    A betétek  jellemzői:

 • Nedvszívó képesség - dupla nedvszívó mag szuperabszorbenssel
 • Illeszkedés - latexmentes rugalmas rost a combtőnél (az Extra, Super és Plus méreteknél) és anatómiailag formált nedvszívó mag
 • Diszkréció - nagyságukban az egészségügyi betétek méreteinél nem nagyobbak; a különleges Odour Stop technológia, pedig semlegesíti a kellemetlen szagokat
 • Komfortérzet- puha, külső réteg (légáteresztő laminát) és finom, nem szőtt belső réteg
 • Védelem - kék színű elvezető réteg; légáteresztő tulajdonság; kisebb az allergiás reakciók kialakulása is, mivel nem tartalmaz latexet (Latex Free)

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!