Termékeink

LUNESTIL RETARD DUPLA KAPSZULA 15X

lunestil.jpg
Cikkszám: CV50808
3 680 Ft
2 898 Ft + ÁFA
Egység: 15 kapszBruttó egységár: 245 Ft / 1 kapsz

Termékismertető / Betegtájékoztató

 

A LUNESTIL® dupla kapszulája B6-vitamint, valamint levendulaolajat és golgotavirágot tartalmaz. A levendulaolaj és a golgotavirág támogatják a jó minőségű, pihentető alvást, hogy másnap reggel kipihenten ébredhessen.

A LUNESTIL® forradalmi dupla kapszulája (kapszula a kapszulában) értékes összetevők kombinációját tartalmazza. Ez az egyedi kombináció először a levendulaolajnak köszönhetően elősegíti az elalvás előtti ellazulást, majd a golgotavirágnak köszönhetően hozzájárul a pihentető alvás fenntartásához, a B6-vitaminnak köszönhetően pedig a fáradtság csökkentéséhez.

Nem okoz hozzászokást, sem ébredés utáni álmosságot. A kialvatlanságnak számos oka lehet, mint például az átmeneti stressz, a rossz alváshigiénia, életmódbeli változások vagy érzelmi történések. A stressz és a nyomás hatására állandó készenlétben van. Ha nyomás alatt áll, az hatással van az éjszakai alvásra is. Ha rendszeresen rosszul alszik, végül ördögi körbe kerülhet. Napközben ugyanis nehezére esik koncentrálni, rosszabbul teljesít, ennek következtében pedig éjszakánként gyakran ezen rágja magát.

A speciális dupla kapszula (DRcaps®) értékes összetevőinek köszönhetően a LUNESTIL®:

• hozzájárul az elalvás előtti ellazuláshoz,
• támogatja az elalvást,
• támogatja a jó minőségű, pihentető éjszakai alvást.

Mostantól ébredjen kipihenten és feltöltődve egy pihentető alvás után. A LUNESTIL® nem okoz hozzászokást vagy ébredés utáni álmosságot.

AKTÍV ÖSSZETEVŐK ÉS SZEREPÜK A LUNESTIL® az alábbi értékes összetevőket tartalmazza:

• Levendula illóolaj (Lavandula angustifolia Mill.)
A levendulát (Lavandula angustifolia Mill.) évszázadok óta alkalmazzák nyugtató hatása miatt. Elősegíti az ellazulást, s így hozzájárul a pihentető éjszakai alváshoz. Az olajat a virágaiból nyerik gőzdesztillációval. A LUNESTIL® külső kapszulája 80 mg levendulaolajat tartalmaz az ellazulás, így az elalvás elősegítésére.
• Golgotavirág (Passiflora incarnata )
A golgotavirág Észak- és Dél-Amerika melegebb vidékeiről származik, ahol a bennszülöttek nyugalmat hozó tulajdonsága miatt használják. A golgotavirágot a nyugati világban a jó alvásminőség támogatására alkalmazzák, melyet számos tudományos vizsgálat támaszt alá. A LUNESTIL® belső kapszulája 200 mg golgotavirág-kivonatot tartalmaz a minőségi, pihentető alvás támogatására.
• B6-vitamin: A B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, hogy frissen ébredhessen egy jó éjszakai alvást követően.

A DUPLA KAPSZULA TECHNOLÓGIÁJA:
A LUNESTIL® nagy újítása nemcsak az értékes összetevők egyedi kombinációjában, hanem azok felszabadulásának módjában is rejlik, melyet intenzíven kutattak és optimalizáltak.
A LUNESTIL® külső kapszulája 80 mg levendulaolajat tartalmaz, így a kapszula bevételét követően először ez szabadul és szívódik fel. Relaxáló és nyugtató hatása révén hozzájárul a pihentető alvásra való készülődéshez.
A LUNESTIL® belső kapszulája a késleltetett hatóanyagleadású technológiának köszönhetően fokozatosan szabadítja fel a benne lévő aktív összetevőket nagyjából 1 órával a bevételt követően, így a Lunestil hatása az elalvást követően válik teljessé. A belső kapszula golgotavirágkivonatot és B6-vitamint tartalmaz.

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:
A LUNESTIL® szedése 18 éven felüli felnőttek számára javasolt. Az ajánlott fogyasztási mennyiség napi 1 dupla kapszula 1 órával lefekvés előtt. Egy pohár vízzel kell bevenni, akár étkezés közben, akár attól függetlenül. Ne vegye be a LUNESTIL®-t, amíg nem fekszik le.

A napi adag (1 dupla kapszula) tartalmaz:
Golgotavirág (Passiflora incarnata) kivonat 200 mg
Levendula (Lavandula angustifolia) illóolaj 80 mg
B6-vitamin 2,0 mg (143%)*

*NRV%: az aktív összetevő mennyisége a napi beviteli referenciaérték százalékában.

ÖSSZETEVŐK:
finomított napraforgóolaj (Helianthus annuus), golgotavirág (Passiflora incarnata) kivonat, halzselatin, levendulaolaj (Lavandula angustifolia), hidroxi-propil-metilcellulóz, tömegnövelő szer (cellulóz), piridoxin-hidroklorid, zselésítőanyag (gellángumi), színezék (klorofillinek rézkomplexei).

A LUNESTIL® nem tartalmaz titán-dioxidot. A külső kapszula halzselatint tartalmaz. A belső kapszula növényi eredetű. A LUNESTIL® szigorú minőségügyi előírások között gyártott étrendkiegészítő.

FIGYELMEZTETÉSEK:
A LUNESTIL® várandósság és szoptatás alatti alkalmazására vonatkozóan nincsenek klinikai adatok. Ezért elővigyázatosságból nem javasolt a LUNESTIL® terhesség és szoptatás idején történő alkalmazása.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Ne szedje a LUNESTIL®-t, ha bármely összetevőre allergiás, vagy ha a májműködése nem megfelelő.

A LUNESTIL® befolyásolhatja a figyelmét gépjárművezetés vagy egyéb veszélyes műveletek végzése közben.

MELLÉKHATÁSOK:
Gyomor-bélrendszeri panaszok (mint pl. a gyomortartalom visszaáramlása / a levendula aromájú gyomortartalom visszaáramlása) előfordulhatnak. Tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen mellékhatást tapasztal.

FORGALMAZÓ:
Stada Hungary Kft.
1133 Budapest, Váci út 116-118.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!