Termékeink

KOVITOX IZOMLAZÍTÓ KRÉM 60G

kovitox krém.jpg
Cikkszám: CV5272
3 120 Ft
2 457 Ft + ÁFA
Egység: 60 dbBruttó egységár: 52 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Alapinformációk

A bemelegítés minden mozgás, sportolás és fizikai megterhelés alapfeltétele. Jól bemelegített izmokkal jelentősen csökken a sérülés veszély. A KOVITOX egy erős és hatékony krém az izmok bemelegítésére, lazítására. Ajánlott a merev izületek és izmok bemozgatására, gyógytorna és bármilyen sport tevékenység előtti bemelegítésre. De ez a krém lényegesen többet tud, mint egy sima bemelegítő krém. A KOVITOX krém a természet átütő erejével segít az izomgörcs, izomláz, izommerevség megszüntetésében, a mozgáskorlátozottság oldásában. Kortól függetlenül mindenki bátran használhatja ezt a krémet.

A KOVITOX nem hiányozhat sem az amatőr, sem a professzionális sportolók mellől. A magyar patikákban és bioboltokban már hosszú évek óta recept nélkül kapható ez az egyedülálló összetételű, gyógyhatású termék.

A készítmény jól felszívódik és a bőrfelület alatti mélyebb rétegekben is gyorsan és összetett módon okoz helyi vérbőséget. Önállóan vagy egyéb fizikoterápiás kezelések kiegészítéseként is alkalmazható.

A KOVITOX izomlazító krém az In Vitro Kft. egyik legnépszerűbb terméke, a természetes eredetű izomlazító készítmények között az egyik piacvezető készítmény Magyarországon.

Ez a készítmény az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) által bevizsgált és minősített termék. Hatását szakirodalmi adatok és felhasználó tapasztalatok igazolják.

A termék gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

Egészségpénztár tagok 100 %-ban elszámolhatják!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!