Termékeink

BIODERMA SENSIBIO ARCTISZT TEJ 250ML

B SENSIBIO TEJ.jpg
Cikkszám: CV5443
2 995 Ft
2 358 Ft + ÁFA
Egység: 250 dbBruttó egységár: 12 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Sensibio Arctisztító Tej

Arclemosó és sminklemosó tej túlérzékeny vagy normál bőr kíméletes mindennapi tisztítására

Javasolt:

Rendkívül érzékeny vagy normál arcbőr és szem környéki területek különlegesen kíméletes tisztítására. A termék használható a legérzékenyebb vagy irritált, vörösödő arcbőr tisztítására is.

Tulajdonságai:

· Gyengéden, kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcról és a szem környékéről, miközben megóvja a bőr hidrolipid egyensúlyát.

· Bioderma innováció: a szabadalmaztatott Toleridine® komplex tartalma növeli az érzékeny bőr toleranciáját, erősíti a bőr védőfunkcióját és természetes ellenálló képességét az irritációt okozó tényezőkkel szemben.

· A Sensibio Arctisztító Tej használatával a bőrfelület megnyugszik, hidratált, puha és kellemes tapintású lesz, ellenállóbbá és védettebbé válik az irritációt, allergiát okozó külső hatásokkal szemben.

· Gondosan válogatott összetevői révén kitűnően tolerált készítmény a bőrön és a szembe jutva is.

· Hipoallergén, illat, színezőanyag és tartósítószer mentes.

· Nem mitesszerképző.

A BIODERMA Sensibio termékcsaládját bőrgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonysága vizsgálatokkal igazolt.

Használata:

Az Sensibio Arctisztító Tejjel átitatott vattakorong segítségével tisztítsa meg arcát és a szem környékét, használat után lemosást nem igényel.

Összetevők (Ingredients) és felhasználhatóság dátuma (hó/év) a dobozon található.

Forgalmazza: Laboratoire Bioderma Hungary Kft.

1223 Budapest, Aszály utca 2.

Származási hely: Franciaország

www.bioderma.hu

OÉTI ny.sz.: 2859/2007


Érzékeny bőr

Sensibio

 

Az érzékeny bőr tünetei a túlhevültség és a diffúz vagy lokális vörösség. A bőr könnyen dehidratálttá válik és az ismétlődő szárazság, amelyet feszítő érzés kísér.

A tünet eredetétől, a kiterjedés nagyságától, a bőr érzékenységének fokától és a bőrgyógyásza diagnózisától függően a Sensibio az aktív összetevők kombinációját kínálja megfelelő összetételben.


width=0

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!