Termékeink

SENI ACTIVE S (1200 ML) nadrágpelenka

seni active.jpg
Cikkszám: CV56211
112 Ft
88 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 4 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Seni Active – nedvszívó inkontinencia nadrág középsúlyos és súlyos inkontinencia esetére

Az elasztikus Seni Active inkontinencia nadrág tökéletes megoldás az aktív életet élők számára és azoknak, akik rehabilitációban vesznek részt.

 

 • A hagyományos alsóneműhöz hasonlóan vehető fel – diszkrét és komfortos a viselése
 • Széttéphető oldalsó varrások – megkönnyíti az elhasznált termék levételét
 • Dupla nedvszívó mag – nagyobb nedvszívó kapacitás és szárazság érzet
 • Oldalsó védőgátak, amelyek megelőzik a szivárgást – jobb védelem
 • Vizelet és széklet inkontinencia esetén is használható.
 • A SENI ACTIVE termékek tulajdonságai:

  Légáteresztő termék – Az AIR jelölés arról tájékoztat, hogy az adott termék légáteresztő, ami azt jelenti, hogy a külső rétege légáteresztő anyagból készült. Ez az anyag hagyja a bőrt lélegezni. Különleges szerkezetének köszönhetően a levegő távozni tud, de a folyadékot nem ereszti át. A termék légáteresztő képessége csökkenti a kidörzsölődés és a bőrirritáció kockázatát és a felfekvések kialakulásának esélyét.

  Extra Szárazságot Biztosító Rendszer – Az EDS (Extra Dry System) rövidítés az Extra Szárazságot Biztosító Rendszernek felel meg, amely a Seni vizeletfelszívó segédeszközök egyedülálló újítása. A speciális, kiegészítő elvezető rétegnek köszönhetően a Seni termékek folyadékelosztása a magban gyorsabb, mint korábban. A nem szőtt fedőréteg alatt található EDS réteg gyorsabb és alaposabb folyadékelosztást tesz lehetővé, amely növeli a szárazságérzetet és a viselési komfortot.

  Latex-mentes termékek – A Latex Free jelölés azt mutatja, hogy a termék nem tartalmaz latex elemet. A Seni termékeken minden elasztikus elem elasztikus rostból készül latex használata nélkül, amelynek köszönhetően minimálisra csökkenthető az allergiás reakciók kialakulása.

  Szagmegkötő termékek – Az Odour Stop jelölés valamennyi Seni terméken megtalálható. Az Odour Stop a nedvszívó magban található szuperabszorbens különleges tulajdonsága. Nem csak a nedvességet, hanem a kellemetlen szagokat is megköti a pelenka belsejében.

  A SENI termékekkel kapcsolatos információk bemutatásának célja az Ön tárgyilagos tájékoztatása. A fentiekben található ismertető az OEP hivatalos Online Segédeszköz Jegyzékében (http://sejk.oep.hu) foglalt adattartalommal megegyező, jogszerű eszközismertetés.

 •  MéretDerékbőség (cm)Db/csomag 

  Small

  S

  1

  55–85

  10

   

  Medium

  M

  2

   80–110

  10

   

  Large

  L

  3

   100–135

  10

   

  Extra Large

  XL

  4

   120–160

  10

   


Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!