Termékeink

ALOE VERA ORRSPRAY FYTOFONTANA 20ML

ALOE VERA ORRSPRAY.jpg
Cikkszám: CV58916
1 665 Ft
1 311 Ft + ÁFA
Egység: 20 mlBruttó egységár: 83 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Nátha és allergiás rhinitis kiegészítő kezelésére, valamint a kiszáradt nyálkahártya megóvására. Az orrnyálkahártya épsége alapvető feltétele, hogy az orr és a melléküregek el tudják látni funkciójukat (szabad levegőáramlás, a levegő melegítése, párásítása és szűrése). Kiszáradása sérülékenyebbé, a fertőző ágensek iránt fogékonyabbá teszi.

A Fytofontana ALOE VERA ORRSPRAY összetétele révén (holt-tengeri ionos oldat, aloé vera, hialuronsav, panthenol) megnyugtatja az irritált nyálkahártyát, megelőzi kiszáradását, csökkenti a nyálkahártya duzzanatot valamint a váladékképződést, elősegíti a kisebb sérülések és a gyulladás gyógyulását. Az orrszőrökön és a nyálkahártyán megtapadó pollenek kiöblítésével csökkentheti az allergiás nátha tüneteit, kiegészítve a szokásos kezelést.

Használat és adagolás:
- Távolítsa el az átlátszó kupakot
- Helyezze az adagolót az orrlyukba, nyomja meg a pumpát, majd lélegezzen könnyedén
- Az ajánlott adag 1-2 fújás mindkét orrlyukba
- Igény szerint ismételje meg az adagolást
- Minden használat után öblítse le az adagolót langyos vízzel

Figyelmeztetés:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! A készítmény használata kizárólag felnőttek és 1 évnél idősebb gyermekek részére ajánlott. Terhesség és szoptatás idején, valamint gyermekeknek nem ajánlott! Használat során a termék szembe ne kerüljön!
Termék leírása,: nátha és allergiás rhinitis kiegészítő kezelésére, valamint a kiszáradt nyálkahártya megóvására Tárolás szobahőmérsékleten, száraz helyen. Gyermekek elől elzárva tartandó! Összetétel: Víz; tengeri eredetű nyomelemeket tartalmazó oldat; Xanthan Gum; Carrageenans Glucose; Polysorbate 20; Phospholipids; Carrageenans; Carbomer; Triethanolamine; Sodium Hyaluronate; Disodium EDTA; Phenoxyethanol; Methyl-, Ethyl-, Propyl-, Butyl-, Isobutylparaben; Imidazolidinyl Urea; Panthenol; 5-Chloro-2-Methyl-4-Isothiazolin-3-One, 2-Methyl-4-Isothiazolin-3-One; Aloe vera kivonat 200:1; Benzalkonium- chloride. Forrás:gyártó/forgalmazó 2015 szeptember

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!