Termékeink

MOLICARE FORM NORMAL PLUS 1300 ML 1X

MOLICARE FORM NORMAL PLUS.jpg
Cikkszám: CV61147
230 Ft
181 Ft + ÁFA

Termékismertető / Betegtájékoztató

Modern inkontinencia betét, a közepestől a legsúlyosabb vizelet- és/vagy székletinkontinencia bármely formája esetén alkalmazható. A MoliCare összekapcsolja a tökéletes ápolást a tökéletes bőrkomforttal és gondoskodik az életminőség érezhető javulásáról inkontinencia esetén.

Alkalmazási terület
A MoliCare Form a közepestől a súlyos vizelet- és/vagy székletinkontinenciában szenvedő betegek illetve intenzív ápolásra szoruló és különösen nyugtalan személyek részére, de az aktív járóbetegeknek is a legnagyobb biztonságot nyújtja. Alkalmazása könnyű és biztonságos az elasztikus MoliCare Fixpants rögzítő nadrágokkal együtt használva.
Főbb tulajdonságok
• Külső felületén puha, polietilén, diszkrét kék borítás
• Belső, bőrrel érintkező felületén puha, textilszerű fehér flísz borítás, Dry-Plus-Vlies technológiával (gyorsan száradó disztribúciós réteggel)
• Nedvességet/telítettséget jelző indikátor csíkkal
• Háromrétegű ultra-nedvszívó maggal, szuperabszorbens polimerrel
• Csavart rostos cellulóz felső disztribúciós rétege különösen bőrbarát (pH 5.5), ezáltal megakadályozza a baktériumok szaporodását
• Antibakteriális és antimikrobiális
• Szagmegkötő és szagsemlegesítő
• Hypoallergén, dermatológiailag tesztelt
• Latex-mentes
• Anatómiailag formázott, ívelt, követi a test alakját
• Fehér, puha, ívelt és jól alakítható folyadéktaszító/hidrofób belső kifolyás elleni védőgátak, elasztikus szálakkal a combtő részen
• A combkivágás elasztikus szállal ellátva a tökéletes illeszkedésért
• 10-cseppes csepprendszer

Termékleírás
Anatómiailag formázott, puha, flísz anyaggal ellátott, nedvességzáró polietilén külső borítással ellátott inkontinencia betét. A Dry-Plus-Vlies technológiának köszönhetően a betét belsején egy gyorsan száradó disztribúciós réteg található, amely a betét bőrrel érintkező felületén száraz érzést nyújt, megakadályozza a befülledést, amely izzadáshoz és bőrirritációhoz vezet. Minden felhasznált alapanyag latex-mentes, tesztelések során bizonyították, hogy a termék használatával különlegesen alacsony az esélye az allergiás reakciók előfordulásának, a termék hypoallergén tulajdonsággal rendelkezik, dermatológiailag tesztelt.
A termék anatómiailag kialakított, szagmegkötő, háromrétegű ultra-nedvszívó maggal ellátott, nagy nedvszívó és nedvességtároló képességének köszönhetően tökéletes védelmet nyújt, véd a visszanedvesedéstől. A háromrétegű ultra-nedvszívó mag felső csavart rostokból álló rétege felgyorsítja a nedvszívást, a nedvességet gyorsan a felszívó részhez vezeti, felülete száraz marad, így kellemes érzetet nyújt és védelmezi a bőrt. A csavart rostoknak pH puffer hatása van: a vizelettel érintkezve megőrzik a bőr enyhén savas 5,5-6.0 pH természetes értékét, megelőzve a bőr természetes védőköpenyének károsodását, a bőrirritációt, kisebesedést. A nedvszívó párna középső rétege magas koncentrációban tartalmazza a szuperabszorbens poliakrilát magokat, amely magába szívja a nedvességet és még nyomás alatt is meggátolja a visszanedvesedést. Szagmegkötő tulajdonságú, csökkenti az ammónia termelődését, meggátolja a baktériumok elszaporodását, így megbízhatóan semlegesíti a kellemetlen szagokat. A harmadik réteg a nedvességet elvezeti a nedvszívó párna minden részére, így biztosítva a tökéletes szárazságot és a párna stabilitását.
Megbízható kifolyás elleni védelem a folyadéktaszító és jól alakítható belső puha, ívelt elasztikus védőgátaknak köszönhetően. Telítettséget jelző indikátorral ellátott, amely elmosódással jelzi a betét telítettségét, használatával elkerülhető a felesleges betétcsere. Az anatómiailag formázott betét ívelt, rugalmas combrésszel rendelkezik, amely követi a test alakját a tökéletes illeszkedés érdekében. A betét biztonságos rögzítésére MoliCare Fixpants elasztikus hálós rögzítő nadrág alkalmazható.
A MoliCare Form inkontinencia betétet polietilén-csomagolásban, DIN szabvány szerinti gyűjtőkartonban, ragasztószalaggal lezárva, euro-raklapra helyezve szállítjuk. A termék polietilén csomagolása hordozó fület tartalmaz a könnyű szállíthatóság érdekében. A csomag a perforáció mentén egyszerűen kibontható, a termékek a csomag felbontása után is higiénikusan tárolhatóak. A betétek és a csomag is tartalmazza a termék beazonosíthatóságára szolgáló információkat, így a megfelelő termék kiválasztása egyszerű a felhasználás/betétcserék alkalmával. A termékek CE jellel rendelkeznek, az európai szabványoknak megfelelnek, gyártásuk az Európai Unió területén történik az ISO 9001 minőségirányítási rendszernek megfelelően.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!