Termékeink

BEBA SUPREMEPRO HA 1 400G

beba suprempro ha1 ha2.jpg
Cikkszám: CV67539
3 615 Ft
3 443 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 3 615 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

  • Tejalapú anyatej-helyettestő tápszer születéstől kezdve
  • Csökkenti a tehéntejfehérje allergia kockázatát
  • Egyedülálló fehérjetechnológia

Beba SupremePro HA 1 tejalapú anyatej-helyettestő tápszer születéstől kezdve - A Beba SupremePro HA 1 kizárólagos táplálékként adható csecsemőtápszer születéstől kezdve 6 hónapos korig, 6 hónapos kor felett pedig a vegyes étrend részeként azoknak az egészséges csecsemőknek, akik anyatej hiánya esetén tápszeres táplálásban részesülnek.

A fehérje-hidrolizátumból készült Beba SupremePro HA 1 olyan csecsemőtápszer, melyben speciális eljárással átalakítják a tehéntej leginkább allergizáló anyagait, a fehérjéket.

A Beba SupremePro HA 1 tejalapú, fehérjehidrolizátumból készített anyatej-helyettesítő tápszer különösen olyan, magas allergia rizikójú csecsemőknek javasolt, aki tehéntej- vagy egyéb fehérjékkel szembeni allergiára veszélyeztetettek. Magas allergia rizikójú a csecsemő, ha egy vagy több első fokú rokonnál (szülő, testvér) fennáll valamilyen allergiás megbetegedés (táplálék-allergia, ekcéma, asztma, szénanátha). A tápszer összetétele miatt a csecsemő széklete egyes esetekben zöldes színű és lazább állagú lehet. Ha csecsemő bizonyítottan tejfehérje allergiás, a Beba SupremePro HA 1 nem alkalmazható.

Egyedülálló fehérjetechnológia, ami 150 éves kutatási tapasztalatunk felhasználásával, több évtizedes kutatómunka eredményeként jött létre. L. reuteri élőflóra, ami a világ egyik legkutatottabb baktériumflóra törzse. Máig mintegy 180 klinikai tanulmányban vizsgálták hatékonyságát és biztonságosságát.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!