Termékeink

DEVA 14 FEJLŐDÉS SPRAY 10ML 10ML

BACH 14.jpg
Cikkszám: CV7560
6 350 Ft
5 000 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 635 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

14. Összetett virágesszencia - Fejlõdés
Ez az esszencia a változások idején és az átmeneti idõszakokban hasznos, amikor minden megkérdõjelezõdik, és meg kell válnunk a már mûködésképtelen és értelmüket vesztett szokásoktól és viselkedéstõl.

Javasolt minden kis- és nagyjelentõségû átmeneti idõszakban: költözés, környezetváltozás, munkahely változtatás, szakítás stb.

Megszabadít az elõrehaladást gátló múltbéli érzelmi kötöttségektõl. Segít abban, hogy összeszedettek maradjunk a változások idején. Fejleszti a bátorságot, az önbizalmat és az akaratot a változásokkor, nem engedi, hogy tehetetlenségbe és mozdulatlanságba süppedjünk.

Rávezet a minden külsõ befolyástól mentes saját utunkra. Javasolt olyankor, amikor meg akarunk szabadulni egy hamis, mások által ránkeröltetett önképtõl.

Felhasználási javaslat:
A szokásos adagolás naponta háromszor 3 csepp. Krízishelyzetben lehet használni akár ötször is naponta.

Összetétel:
Angyalgyökér (Angelica archangelica), Kígyógyökerû keserûfû (Polygonum bistorta), Bottlebrush (Callistemon vinimalis), Étkezési paprika (Capsicum annuum) és Diófa (Juglans regia) virágesszenciát tartalmaz.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!