Termékeink

DEVA 03 TESTI ELLAZULÁS SPRAY 10ML

BACH 03.jpg
Cikkszám: CV7561
3 135 Ft
2 469 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 313 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

3. Összetett virágesszencia - Testi ellazulás

Erõ, hajlékonyság, ellazulás és testi könnyedség

Javasolt a sportolóknak, a testedzést végzõknek, valamint az intenzív erõkifejtést végzõknek. Segít a test visszajelzéseinek megértésében.

Felkészít a cselekvésre. Az erõkifejtés elõtt és után használva fokozza a test hajlékonyságát, rugalmasságát és az izmok lazaságát.

Javítja a mentális és fizikai koordinációt, valamint lehetõvé teszi, hogy a test összehangolódjék a körülményekkel és a környezettel.

Elõsegíti az erõkifejtés utáni regenerációt. Ez az esszencia javasolt a nagyon aktív, önmagukat túlvállaló, fizikai határaikat gyakran feszegetõ embereknek is.

Felhasználási javaslat:
A szokásos adagolás naponta háromszor 3 csepp azoknak, akik rendszeres fizikai igénybevételnek vannak kitéve. Alkalmi jelleggel is alkalmazható: egy, két vagy három alkalommal (3 csepp) a fizikai igénybevétel elõtt és után.

Összetétel:
Gyermekláncfû (Taraxacum officinalis), Hegyi árnika (Arnica montana) és Körtefa (Pyrus communis) virágesszenciát tartalmaz.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!