Termékeink

SOLUTIO ANTISUDORICA FONO VII. 50G

sol antisudor.jpg
Cikkszám: CV2571
2 465 Ft
2 348 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 49 Ft / 1 db
nincskeszleten
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: 4 sz. melléklete az OGYI-T- 9872/01 sz. Forgalombahozatali engedélyénekBudapest, 2004. november 15.

Szám: 22888/40/2004.

Előadó: dr. Mészáros G./HTM

Melléklet:

Tárgy: Betegtájékoztató.

(javítás 2005.03.07. név, hatóanyagnév)

(javítás 2005.06.06.3. pont, gépj.vez.)Solutio antisudorica FoNo VII. NaturlandMielőtt elkezdené alkalmazni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót!

· Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

· További kérdéseivel forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

· E recept nélkül kapható gyógyszerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen e gyógyszerek körültekintő, szakszerű alkalmazása.A betegtájékoztató tartalma:

1. Milyen típusú gyógyszer és milyen betegségek esetén alkalmazható a Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland?

2. Tudnivalók a Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland alkalmazása előtt.

3. Hogyan kell alkalmazni a Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland-ot?

4. Lehetséges mellékhatások.

5. TárolásMilyen hatóanyagot és segédanyagokat tartalmaz a készítmény?A Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland hatóanyagként 12 g aluminii chloridum (alumínium-klorid)-ot tartalmaz.

Segédanyag: tisztított víz, izopropil-alkohol).Gyártja és a forgalombahozatali engedély jogosultja:

NATURLAND Magyarország Kft.

1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.

1. Milyen típusú gyógyszer és milyen betegségek esetén alkalmazható Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland?A Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland a túlzott mértékű izzadás kezelésére szolgál.2. Tudnivalók a Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland alkalmazása előtt.Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?A készítmény nem alkalmazható az összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység (allergia) esetén.Fontos információAlkalmazás során fokozottan figyelni kell arra, hogy az oldat szembe, illetve nyálkahártyára ne kerüljön.

Terhesség. SzoptatásAz oldat alkalmazható terhesség és szoptatás ideje alatt.A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez szükséges képességekreNem befolyásolja az ezekhez szükséges képességeket.

3. Hogyan kell alkalmazni a Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland-ot?Az izzadó területet (tenyeret, talpat, hónaljat, lágyékhajlatot) előzetes szappanos, melegvizes lemosás és letörlés után a folyadékba mártott vattával naponta 1-szer be kell kenni. Amíg a kóros izzadás nem szűnik, naponta alkalmazzuk.Ha az előírtnál több készítményt alkalmazott.Túladagolástól nem kell tartani.Ha elfelejtette alkalmazni a készítménytAmint észrevette, hogy elfelejtette alkalmazni az oldatot, pótolja mielőbb.4. Lehetséges mellékhatásokMint minden gyógyszernek a Solutio antisudorica FoNo VII. Naturland-nak is lehetnek mellékhatásai.

Irritációt okozhat, ha nedves bőrfelületen alkalmazzák.5. Tárolás.Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve tárolandó.

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

A terméket csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.OGYI-T- 9872/01Betegtájékoztató OGYI eng. száma: 22888/40/2004

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!