Termékeink

HAIR CLINIC CSEPP VITAMIN BOTTLE 30ML

vitamin bottle hair clinic cseppek.jpg
Cikkszám: CV27329
2 860 Ft
2 252 Ft + ÁFA
Egység: 30 dbBruttó egységár: 95 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

A gyönyörű és örök haj és bőr egészségéért!

Hair Clinic csepp legfőbb összetevője az Argán mag olaj, mely a világörökség részeként és az egyik legfontosabb gyógynövényként deklarált, mára már szinte csak Marokkó dél-nyugati részén terem és a szélsőségesen száraz talaj és éghajlat ellenére képes 200 évig is elélni. Értékét az is növeli, hogy kb. 100 kg magból lehetséges 1 liter olajat kinyerni. Történelme közel 80 millió évre vezethető vissza, a berberek több száz éve már előszeretettel használták bőrgyógyászati és orvosi célokra. A környezetszennyezés, az agresszív kezelések, a szervezetet érő káros belső hatások (stressz, dohányzás, szénhidrátdús táplálkozás, kiegyensúlyozatlan életmód), mint kockázati tényezők mind-mind a bőr és haj károsodásához vezetnek, meggyorsítva az öregedési folyamatokat, melyek következtében a haj és bőr kiszárad, elveszíti rugalmasságát, nő a káros hatások iránti érzékenysége, mely korai öregedéshez vezet. Omega-6 zsírsavai szerkezetjavító hatásúak, védik a hajat, bőrt a dehidratáltságtól, E-vitamin tartalma véd a szabadgyökök károsító hatásaitól, a bőr idő előtti öregedésétől, fitoszteroljai nyugtató, megújító hatásúak.

Hair Clinic csepp-ben található  Torma  baktérium-, és vírusölő hatású, hatását akár fél napok keresztül is fenntartja.

Összetevői között megtalálható a Csipkebogyó kivonata, mely A-, B1-, B2-, P- és K-vitaminokban gazdag, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, szilárdítja a kötőszövetet.

A Hair Clinic csepp-ben található Béta karotin az A-vitamin provitaminja, erős antioxidáns, véd a károsító szabadgyököktől, nélkülözhetetlen a kötőszövetek, nyálkahártyák védelmében.

Fő összetevője az Argán mag olaj, mely összetevői (Omega 6 zsírsavak, E-vitamin, fitoszterolok) bőrre, hajra gyakorolt hatása évszázadok óta ismert. További összetevői közül a Csipkebogyó kivonat C-vitamin tartalma révén, a Béta karrotin, mint az A-vitamin provitaminja, a Torma vírus-, és baktérium ölő hatása révén fejti ki jótékony hatásait a hajra és bőrre. Csepp kiszerelés, belsőleg használatra

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!