Termékeink

PARANIT SAMPON FEJTETŰ SERKEIRTÓ 200ML +

PARANIT SAMPON.jpg
Cikkszám: CV50151
4 010 Ft
3 157 Ft + ÁFA
Egység: 1 csom.Bruttó egységár: 4 010 Ft / 1 csom.

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Paranit biztonságos, ugyanakkor tökéletes hatású készítmény. Klinikailag kipróbált, és nem tartalmaz semmiféle rovarirtó szert.
Tudtad, hogy minden évben több mint egymillióan használják a Paranitet?

A Paranitnek az a küldetése, hogy a világ minden részén szembeszálljon a fejtetűvel. Dolgozzunk közösen ezért a célért!

A Paranit nem tartalmaz semmilyen rovarirtószert. Összetétele egyedülálló, kókuszolajat és ánizst tartalmaz. Hatásmechanizmusa egyszerű: bekerül a tetű légzőrendszerébe, ahol fulladást és kiszáradást okoz.

A Paranit mindig hatékony marad, ugyanis erre a hatásmechanizmusra a tetvek soha nem lesznek rezisztensek, a Paranit így mindig hat.

A Paranit ilang-ilang (kananga) olajat is tartalmaz. Ez az olaj csökkenti a vakarás okozta bőrirritációt.

A Paranit használata egyszerű. A spray formának köszönhetően közvetlenül a szükséges területre fújható, ahol 15 percen belül hatni kezd.

A Paranit fellazítja a hajra tapadó serkéket, így azok egy finom fogazatú fésűvel könnyen kifésülhetők.

A Paranit teljeskörű kezelést biztosít. A spray megöli a kifejlett tetveket, a speciális fésű segítségével pedig könnyedén eltávolíthatók az elpusztul tetvek, valamint a serkék a hajból.

Hogyan használjuk?

A Paranit használata egyszerű, ugyanakkor nagyon hatékony. Alkalmazása előtt célszerű figyelni az alábbiakra.

Ellenőrizzünk minden családtagot! A kezelésnek semmi értelme sincs, ha csak egy fertőzött családtagot kezelünk, a többieket (fertőzötteket) pedig nem. Igen rövid időn belül bárki újra visszafertőződhet. Ez pedig nem fordulhat elő!

A kezelés két fázisú. A megkezdett kezelést minden esetben 9-10 napon át kell folytatni. Ez a kezelési periódus igazodik a fejtetű életciklusához. A kezelés első fázisában elpusztulnak az élő fejtetvek, a második fázisban pedig a kezelési idő alatt kikeltek. Az éppen kikelt tetvek még nem elég fejlettek a további szaporodáshoz, így teljesen meg tudunk szabadulni tőlük.

Ne feledkezzünk meg a fésűk és hajkefék fertőtlenítéséről, valamint a fejjel érintkező ruhák, párnák, ágynemű kimosásáról; ezt 60°C-on végezzük. Porszívózzuk ki a lakást és az autót is, a porzsákot pedig dobjuk ki.
Ezeket a tennivalókat a használati útmutató is tartalmazza

Egy Paranit spray-vel négy személy kezelhető (tehát összesen 8 kezelésre elegendő). A kezelhető személyek száma természetesen függ attól is, hogy milyen hosszú, illetve sűrű a hajuk. Sűrű és hosszú hajú (legalább vállig érő) emberek estében egy Paranit spray 1-2 személy kezelésére elegendő.

Kialakulhat-e rezisztencia a Paranittel szemben?
Mivel a Paranit nem vegyi úton fejti ki hatását, a fejtetvek soha nem lesznek rezisztensek vele szemben. Abban az esetben, ha valaki visszafertőződik (például az iskolában), ismételten használhatja a Paranitet - hatékonysága semmivel nem csökken, kockázata pedig nincsen. 
Ha valakinek erősen viszket a feje, még nem biztos, hogy fejtetve van. Az ekcéma is okozhat ilyen tüneteket.

A hajban talált serkék nem feltétlenül jelentenek fertőzöttséget. Néha még hetekkel, sőt, hónapokkal a fejtetvek eltűnése után is megtalálhatók a hajban.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!