Termékeink

COLPO-CLEANER LAKTÓZ PEZSGŐTABLETTA 20DB

colpo cleaner.jpg
Cikkszám: CV1820
1 520 Ft
1 197 Ft + ÁFA
Egység: 20 dbBruttó egységár: 76 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Colpo Cleaner laktóz pezsgótabletta

A hüvely védelmét jórészt a benne élő védelmező Döderlein flóra adja. Ez olyan erős savat képez a hüvelyfalban levő cukorból, hogy kórokozók itt nem tudnak elszaporodni. De ha például sok antibiotikum szedésével a Döderlein flóra is kipusztul, vagy tablettás fogamzásgátlók hatására kevés lesz a hüvelyfali cukor, vagy éppen lúgos folyadékokkal (pl. szappanos víz, sampon, uszodavíz, férfi nemi váladék) megszűnik a hüvely savassága, akkor az önvédelem sérül és  kórokozók szaporodhatnak el.

A savasságot a Döderlein baktérium a laktóz (tejcukor) tejsavvá való lebontásával éri el. Míg a laktózt a Döderlein baktériumok fel tudják használni, az egyik leggyakoribb kórokozó, a gomba viszont nem tudja hasznosítani. A pezsgőtablettában lévő citromsav és szódabikarbóna is hozzájárulnak az optimális hüvelyi pH megteremtéséhez és azt fenntartják az enyhébb lúgosító hatásokkal szemben is. Ebben a környezetben a kórokozó mikrobák nem tudnak elszaporodni.

Amennyiben rendszeresen intim zuhanyt használ, megelőzheti a kellemetlen tünetekkel járó hüvelygyulladást és annak kellemetlen következményeit!

Mi ronthatja még a hüvely savas vegyhatását?

  • A méhszájseb, méhnyak repedés, rosszul záró gát, lesüllyedt méh, terhesség.
  • A pangó anyagok: menstruációs vér, hüvelytabletták és kúpok maradékai.
  • A hüvelygyulladás kórokozójának gyógyszeres kiirtását követően sem eléggé savas e terület, ezért gyakran nem a hasznos Döderlein flóra, hanem egy ártalmas kórokozó veszi át az "uralmat". Tehát két-három hétig, amíg a Döderlein flóra nem épül fel, és nem nő vissza a lemart hám, addig bizony fokozottan védelemre szorul ez a testnyílás!

Hogyan védi Önt az intim zuhany?

  1. Kimossa a pangó, sokszor tömeges váladékot, amiben a kórokozók élnek és szaporodnak.
  2. Nyomban savas vegyhatást állít elő és azt igyekszik fenntartani mindaddig, amíg...
  3. ...a laktózzal (tejcukorral) elszaporítja a Döderlein flórát, hogy savat termeljen. Ezt a cukrot a leggyakoribb kórokozók nem eszik! - Így néhány hét alatt a hám is megerősödik.

Mi történik azzal, aki nem előzi meg a hüvelygyulladásait, nem törődik a folyásával?

  • A hüvely, a méh és a méhkürt nyitott csatornát képez és a hasüregbe vezet, ezért a hüvelyből a gyulladás a kismedence szerveire ráterjedhet. Terhesség esetén a magzat is megfertőződhet.
  • A hüvely védőhámját a közönséges kórokozók lemarják, mint például a gomba, ezért az ölelkezéssel odavitt Humán Papilloma Vírus mélyebbre jut és eléri az alsó, megfertőzhető hámsejteket. Ez a vírus okozza nagyrészt a méhnyak-, hüvely- és szeméremtest-rákot.
  • A gyulladás hatására az erek is kitágulnak, kilyukadhatnak, ezért a közösüléssel odakerülő vérbaj, AIDS és májgyulladás kórokozói így sokkal könnyebben juttathatók be a partner vérereibe.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!