Termékeink

PLERUDIN SAROKBALZSAM 50ML

Cikkszám: CV6697
660 Ft
520 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 13 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

PLERUDIN® sarokbalzsam
Száraz, repedezett talp- és sarokbőr ápolására

hspace=10A népszerű PLERUDIN® termékcsalád legújabb tagja a PLERUDIN® sarokbalzsam.

A mozgás, a járás mindennapi életünk szerves része, az egészségünk megőrzésének egyik legfontosabb eszköze. Azonban sok ember életét keseríti meg, ha a talpán vagy sarkán a bőr kiszárad, és a járás okozta mechanikai hatások következtében fájdalmas berepedezések alakulnak ki. Ezek a tünetek azonban könnyen kezelhetők, a láb, ezen belül elsősorban a talp és sarok bőrének rendszeres ápolásával. A láb rendszeres tisztítása és elsősorban a talp, illetve a sarok a megvastagodott szarurétegének eltávolítása mellett rendkívül fontos a bőr puhítása, hidratálása, tápanyagokkal történő ellátása.

 

Összetevői kiváló hatást fejtenek ki a bőrkeményedések puhítására, a repedezett talp és sarok bőrének ápolására.

A PLERUDIN® sarokbalzsam összetevői közül a karbamid és a lanolin biztosítja a bőrpuhító hatást, ezáltal megakadályozza a sarok, illetve a talp bőrének berepedését. A vitaminok (A-vitamin és panthenol) és a körömvirág kivonat elősegítik a hámsejtek regenerációját, a bőr szarusodási problémáinak megszüntetését, gyorsítják a bőr természetes állapotának visszaállítását. Az optimális összetételű alapkrém pedig gondoskodik a bőr hidratálásáról, megakadályozza annak kiszáradását.

 

A készítmény hatékonyan alkalmazható a test más részein található hámló, érdes bőrfelületek - pl. könyök, térd – ápolására is.

 

Info vonal: 0036-20/45-45-142

Csomagolás: 50 ml

Nyilvántartási szám: 3281/2009. OÉTI

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!