Termékeink

BONOLACT PRO+FEMINA CAPS 14X

BONOLACT PRO FEMINA.jpg
Cikkszám: CV56005
6 300 Ft
4 961 Ft + ÁFA
Egység: 14 dbBruttó egységár: 450 Ft / 1 db
nincskeszleten

Termékismertető / Betegtájékoztató

E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön természetes úton járulhat hozzá az egészséges hüvelyflóra kialakításához, megőrzéséhez, fenntartásához. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.
Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Imtimprobiotikum kapszula az egészséges hüvelyflóráért!

A Pro+femina speciális tulajdonságai alapján kiválasztott Lactobacillus rhamnosus GR-1TM és Lactobacillus reuteri RC-14TM probiotikus baktériumokat tartalmaz, kapszulázott formában. Ezek a baktériumok általában jelen vannak a nők egészséges hüvelyflórájában és különösen alkalmasak hüvelyben való megtelepedésre. A Pro+femina, intimprobiotikum baktériumai az emésztőcsator-nán keresztül képesek eljutni a hüvelybe. Itt természetes és sokoldalú hatásánál fogva - pl. kitűnő megtapadó képességű, tejsavtermelő, baktericin termelő, gombaellenes, immunerősítő - hozzájárul-hat az egészséges hüvelyflóra kialakításához, fenntartásához, illetve megőrzéséhez.

56,3-90 mg élő probiotikus hatású baktériumokat: min. 2,5x109 Lactobacillus rhamnosus Gr-1TM és min. 2,5x109 Lactobacillus reuteri RC-14TM /kapszula.

Segédanyagai: vízmentes glükóz, burgonyakeményítő, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát. Kapszulahéj: zselatin, titán-dioxid.

A készítmény elsősorban a menopauzát megelőző időszakban lévő nők részére ajánlott, illetve bármilyen olyan esetben, amely a hüvelyflóra egyensúlyának a felbomlását okozza így:
antibiotikumok és/vagy gombaellenes szerek szedése,
hüvelyben használt fertőtlenítő hatású készítmények használata,
gyakori hüvelyöblögetés,
bővebb vérzéssel járó menstruáció,
egyes fogamzásgátlók alkalmazása és
gyakori szexuális élet esetén ajánlott


Mikor nem szabad a Pro+femina kapszulát szednie?
A készítmény bármely összetevőjével szembeni egyéni túlérzékenység, valamint az immunrendszer zavarai (pl. HIV-fertőzés) esetén nem javasolt a fogyasztása.
Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt?
A Pro+femina kapszulánként 80 mg glükózt tartalmaz ezért ritka, örökletes anyagcserezavarban - glükóz-galaktóz malabszorpcióban - szenvedő betegeknek nem ajánlott a szedése.
Szedhető-e a Pro+femina egyéb gyógyszerek mellett?
A Pro+femina nem rendelkezik szisztémás hatással, ugyanakkor nem ismeretes, hogy más gyógy-szerek hatásosságát csökkentené. Azonban egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) gátolhatják ezen baktériumok növekedését, illetve elpusztíthatják azokat. Így a Pro+femina alkalmazása legalább 3 órával előzze meg más gyógyszerek alkalmazását.
Várandós- és szoptatós anyák szedhetik-e a kapszulát?
Ezen élethelyzetekben a készítmény szedhető.

A Pro+femina bevétele étkezés közben, folyadékkal javasolt legalább 3 órával bármilyen más gyógyszer alkalmazása előtt.

Naponta 1 kapszula étkezés közben, 14 napig.

A Pro+femina alkalmazása során mellékhatás megjelenése nem ismeretes.
Ha nem várt hatást észlel, tájékoztassa arról kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Vegye figyelembe, hogy a hosszantartó és kellemetlen mellékhatások kezelésre szorulnak.

A kapszulát ne nyissuk szét, mivel az aktív alkotórészek terápiás hatása lecsökken vagy megszűnik.

A Pro+femina alkalmazása nem okoz függőséget, hosszantartó használata során mellékhatás meg-jelenése nem ismert. Így használatának nincs időbeni korlátja. A készítményt kúraszerűen, a pana-szok megszűnéséig alkalmazza. Ha a panaszok ismételten jelentkeznek, új kúra kezdhető. Amennyiben hosszantartó használata során kellemetlen mellékhatást észlelne tájékoztassa kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Miért fontos az egészséges hüvelyflóra?
A női hüvely rendkívül érzékeny szerv. Mikroflórájának kényes egyensúlyát teljesen hétköznapi dolgok is egyszerűen felboríthatják, amelyek kellemetlen tüneteket, rossz közérzetet és betegségeket is okozhatnak. Az egészséges felnőtt nők hüvelyflórájának túlnyomó részét a Lactobacillusok képezik. Ezek a jótékony baktériumok megfelelő nagyságrendben kedvező hatásaiknak köszönhetően megnehezítik a kevésbé kedvező baktériumok és egyéb káros mikroorganizmusok elszaporodását.

Legfeljebb 25 °C-on tárolandó, eredeti csomagolásban, jól lezárt kupakkal.
Gyermekek elől elzárva tartandó.
Nyilvántartási szám:
OGYI-964/2006
Csomagolási egység: 14 db/ doboz
Gyártó/forgalomba hozatali engedély jogosultja: MTKI Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!