Termékeink

IDELYN BELIEMA EFFECT PLUS HÜVELYTABLETTA 7XX

Cikkszám: CV57455
4 690 Ft
3 693 Ft + ÁFA
Egység: 10 dbBruttó egységár: 469 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

Amikor az intim fertőzés első tüneteit észleli, elgondolkodott-e valaha azon, hogy vajon gombás vagy bakteriális eredetű-e a fertőzés? Nem csoda, hiszen otthon szinte lehetetlen diagnosztizálni, hogy mi okozza a kellemetlen tüneteket. Nos a jó hír az, hogy a Beliema Effect Plus hüvelytablettával nem kell a fertőzések szakértőjének lenned. A Beliema Effect PLUS egy öngondoskodásra szánt orvostechnikai eszköz a hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére.  A Beliema Effect PLUS egy kis kemény tabletta, melyet mélyen a hüvelybe kell helyezni annak érdekében, hogy helyreállítsa és fenntartsa a természetes hüvelyflórát és az egészséges hüvelyi pH-t. A Beliema Effect PLUS hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére javasolt, akár gomba, akár baktérium okozta.

Ismerje meg a Beliema Effect Plus hüvelytabletta főbb előnyeit!

Fontos összetevők

A formula Cranberry-Active™, hialuronsav és laktitol-monohidrát (prebiotikum) egyedi kombinációján alapul. Hatásmechanizmusának köszönhetően a Beliema Effect Plus helyreállítja a természetes hüvelyi pH-t, melynek hatására csökken a patogén baktériumok és gombák szaporodása, elősegíti az egészséges hüvelyi mikroflóra helyreállítását, következésképpen pedig megelőzi a hüvelyi fertőzés kiújulását.

Hüvelyi fertőzések kezelése és megelőzése mind gombás, mind bakteriális fertőzés esetén

*A válaszadók 77%-a (N=52) a tünetek javulásáról számolt be az alkalmazás első napját követően

A tünetek akár már 3 napos alkalmazást követően megszűnhetnek**

**A válaszadók 39%-a (N=52) a tünetek teljes enyhüléséről számolt be az első 3 napon belül (jelentett vevőelégedettségi adatok)

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!