Termékeink

MELBEAGOLD INTRAUTERIN MINI FOGAMZÁSGÁTLÓ SPIRÁL 1X

melbeagold iue spirál.jpg
Cikkszám: CV63312
17 445 Ft
13 736 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 17 445 Ft / 1 db
nincskeszleten

Termékismertető / Betegtájékoztató

Sajnos átmenetileg nem elérhető. Helyette--> Gold-T mini Spirál

 

A modern fogamzásgátlókkal szembeni legfontosabb elvárás, hogy biztonságosak legyenek. Azonban az is fontos szempont, hogy kíméljék a női szervezetet és használatuk kényelmes legyen. A hagyományos fogamzásgátló módszerekkel nehéz mindkettőt megoldani. A modern méhen belüli fogamzásgátlás, azaz a modern méhen belüli eszközök alkalmazása, a szakemberek szerint manapság az egyik legbiztonságosabb és legkíméletesebb fogamzásgátló módszer.

A hormonmentes MelbeaGold spirálok képviselik az egyik legújabb fejlesztést ezen a területen. A MelbeaGold spirálok a már jól ismert és közkedvelt arany-réz ötvözetű spirál előnyeit egy szabadalmaztatott újítás révén tovább erősítik. A MelbeaGold spirálok a különösen kiváló minőségű arany-réz ötvözet tartalmú aktív elemek alkalmazása révén egyaránt megfelelnek a legnagyobb hatékonyság, biztonság és kíméletes használat követelményeinek.

A MelbeaGold spirálok CE jelöléssel vannak ellátva és megfelelnek az európai orvostechnikai eszközökről szóló irányelv szigorú biztonsági követelményeinek. A kiemelkedő minőséget a szabadalommal védett termék gyártója és annak feltalálója közötti szoros kapcsolat, valamint gyártóhelyünknek a spirál gyártás területén szerezett egyedi szakmai tapasztalata is biztosítja.

A MelbeaGold spirálok fogamzásgátlási hatékonysága a fogamzásgátló tabletták és a legtöbb egyéb hormonális módszer hatékonyságához fogható.

Ez az egyedülálló, háromszoros hatásmechanizmusnak köszönhető, amely hatékonyan akadályozza meg a megtermékenyülést és a beágyazódást. Ebben döntő szerepe van a szabadalom által védett arany-réz ötvözet tartalmú huzalnak. A MelbeaGold spirálok ezen felül igen kíméletesek a női szervezethez, melynek több oka is van: mivel különböző méretekben állnak rendelkezésre, mindenki számára egyedileg kiválasztható a legjobban illeszkedő modell. A MelbeaGold spirálok felülete hosszú idő után is szilánkmentes és sima marad. Az aktív anyag fém felülete mindezek mellett helyi fertőtlenítő hatásának köszönhetően védelmet nyújt a baktériumok ellen is.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!