Termékeink

VARGA HAJERŐSÍTŐ CSEPPEK 50ML

varga hajerősítő.jpg
Cikkszám: CV4570
3 625 Ft
2 854 Ft + ÁFA
Egység: 50 dbBruttó egységár: 72 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

A Varga hajápoló termékcsalád készítményei a legtöbb kereskedelemben kapható terméktől eltérően a hajproblémák valódi okait szüntetik meg, kimagasló gyógyhatásuk révén egyedülálló hatékonysággal és gyengédséggel erősítik a hajat és a fejbőr ellenálló képességét, oázist jelentenek a vegyi alapú kozmetikumok világában.

Termékeink kizárólag kifogástalan, gyógyszerkönyvi minőségű gyógynövényekből készülnek, azok alkoholos kivonatai. Semmilyen hozzáadott kémiai anyagot, egyéb mesterséges összetevőt, tartósítószert, színezéket, illataromát nem tartalmaznak. Az előállítási folyamat során kizárólag nagy tisztaságú, természetes ásványvizet használunk.

Alapanyagainkat, a gyógynövényeket a legnagyobb gonddal válogatják, az állandó, kifogástalan minőséget Magyarország legnagyobb gyógynövény-forgalmazó cége garantálja.

Készítményeinket a természetes alapanyagoktól elvárható lehető legkellemesebb formában és illattal, a könnyebb használat érdekében szórófejes változatban hozzuk forgalomba.

Hajerősítő cseppek gyenge, vékony hajra
(2006. novemberétől kapható)

21 gyógynövény különleges, tiszta kivonata. Táplálja és regenerálja a hajhagymákat, élénkíti a fejbőr egészséges folyamatait, fokozza ellenálló képességét. Megszünteti a hajfestékek és vegyi alapú hajápoló szerek okozta irritációt. Megerősíti a hajrostokat, a haj belső szerkezetét és a hajtöveket, rugalmassá teszi a hajszálakat, megszünteti a hajvégek töredezését. Ápolja a fejbőrt, fényt és tartást ad a hajnak.

Az eredendően vékonyszálú, gyenge haj, illetve a kozmetikai szerek által igénybevett, elvékonyodott és töredező haj gyengéd, ugyanakkor alapos és átfogó ápolást igényel. A Varga Hajerősítő Cseppek természetes eredetű hatóanyagai különleges tápláló, regeneráló hatásuk révén nem csupán értékes tápanyagokkal látják el a hajszálakat, de élénkítik a fejbőr egészséges folyamatait és erősítik ellenálló képességét is. A készítmény használata során a fejbőr és egyben a haj gyökereinek tápanyagellátása fokozódik, a hajszálak megerősödnek, megvastagodnak, visszanyerik tartásukat és rugalmasságukat, így a haj dúsabbá, egészségtől fénylővé válik.

OKOK és TÜNETEK
Napjainkban egyre többen panaszkodnak vékony hajszálakra, rossz minőségű, tartás nélküli hajra. Az örökletes problémákon túl a környezetszennyezésnek, a helytelen táplálkozásnak, a stresszel terhelt életmódnak, de legfőképpen a gyakran használt mesterséges alapanyagú kozmetikai szereknek, hajfestékeknek köszönhetően a fejbőr gyors ütemben kimerül, telítődik méreganyagokkal, így a hajhagymák tápanyagellátása romlik, a haj elvékonyodik, elveszti fényét, tartását, töredezni kezd.

 

ÖSSZETÉTEL
A készítmény 21 gyógynövény alkoholos kivonata. A különleges összetételnek és az egyedi előállítási eljárásnak köszönhetően az oldatban a gyógynövények legkedvezőbb hatásai összegeződnek. A készítmény a haj egészségéhez elengedhetetlenül fontos vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, mikroelemeket és egyéb fontos vegyületeket tartalmaz.

HATÁS
A Varga Hajerősítő Cseppek hatóanyagai gyengéden táplálják és nyugtatják a fejbőrt, javítják annak ellenálló képességét, egyben megszüntetik a vegyi alapú hajápoló szerek, hajfestékek okozta irritációt. Az intenzív hatóanyagoknak köszönhetően a hajrostok, a haj belső szerkezete és a hajtő megerősödik, a hajszálak rugalmassá válnak, a hajvégek töredezése megszűnik, a frizurának tartása lesz.

HASZNÁLATI JAVASLAT

  1. A hajerősítő cseppeket kúraszerűen ajánlott használni 6-8 héten keresztül, naponta 1 alkalommal, 20-35 fújást a választékba permetezve, majd ujjbeggyel gyengéden a fejbőrbe masszírozva. Kezelésekkor a hajat nem szükséges megmosni. Amennyiben hajat mos, a hajmosás után, nedves vagy a már száraz fejbőrre vigye fel a készítményt.
  2. Utókezelés: A fejbőr egészségének és a haj rugalmasságának, tartásának megőrzése érdekében célszerű a hajerősítő cseppeket legalább heti 1-2 alkalommal használni és a kúrát félévente megismételni.

 

TÁROLÁS szobahőmérsékleten.

ALKALMAZÁS
A Varga Hajerősítő Cseppek életkortól függetlenül, bármely hajtípusra használhatók. Lehetőleg az elválasztott hajnál, közvetlenül a fejbőrre vigyük fel és gyengéden masszírozzuk be a cseppeket. Alkalmazása idején a napi hajápolási szokásokon nem kell változtatni, azonban a fejbőr nyugalma érdekében ajánlott a hajfestékek és más vegyi alapú hajápoló szerek mérsékelt használata, vagy szüneteltetése. A kezelés könnyen elvégezhető és a frizurát nem károsítja. Száraz, vagy nedves fejbőrre egyaránt felvihető, nem zsírosodik, és nem ragad tőle a haj. A gyógynövényi kivonat illata rövid idő alatt elpárolog. Csak természetes, bőrbarát anyagokat tartalmaz, ezért korlátlanul alkalmazható a dobozon és a szórófejen található felhasználási időn belül.

width=319 Hajcseppek width=50 Hajerősítő width=50 Csaláncseppek

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!