Termékeink

PROTECT JUNIOR SZÚNYOG-KULLANCS RIASZTÓ 100ML

PROTECT JUNIOR SZÚNYOG ÉS KULLANCSRIASZTÓ SPRAY.jpg
Cikkszám: CV11933
2 200 Ft
1 732 Ft + ÁFA
Egység: 100 dbBruttó egységár: 22 Ft / 1 db

Termékismertető / Betegtájékoztató

PROTECT® Junior szúnyog- és kullancsriasztó permet

vérszívó ízeltlábúak (szúnyogok, kullancsok) távoltartására.

Természetes eredetű hatóanyagot, az eukaliptuszfa olajának kivonatát tartalmazza. Dermatológiailag tesztelt. Már 6 hónapos kortól használható.

A PROTECT®Junior szúnyog- és kullancsriasztó permeta bőrön könnyen kenhető, a vérszívó rovarokat távoltartó kellemes illatú készítmény.

Tartsa a flakont függőlegesen. 15-20 cm-es távolságból permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen oszlassa el a kezével. Az arcbőrt – a szem és száj környékének kihagyásával – és a nyakat a kézre szórt permettel kenje be. Gyermekek esetében az alkalmazást felnőtt végezze úgy, hogy a saját kezére fújt permetet oszlatja szét a gyermek védendő bőrfelületén. A védelem fokozása érdekében a ruházat is kezelhető. Ebben az esetben tanácsos a ruha egy kevésbé látható felületén próbakezelést végezni.Használat után mosson kezet. Hagyja a permetet megszáradni.
A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó ízeltlábúakat max. 4 órán keresztül tartja távol. A készítményt naponta legfeljebb 2 alkalommal használja.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!