Termékeink

LACALUT SZÁJVÍZ SENSITIV FLUORIDO 300ML

LACALUT SZÁJVÍZ FOUR.jpg
Cikkszám: CV49472
1 690 Ft
1 331 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 1 690 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Lacalut sensitive Fluoridos szájvíz

 

 Preventív hatású szájvíz az érzékeny fogak védelmére, a fogszuvasodás megelőzésére

 

Ajánlott a mindennapos fog- és szájápoláshoz, ideálisan egészíti ki a Lacalut Sensitive fogkrém hatását.

Megszünteti a fogak érzékenységét és amin-fluorid tartalma révén véd a fogszuvasodás ellen.

Különösen érzékeny fogak esetében az alkalmazása naponta többször javasolt.


Összetevők: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Cocoamidopropyl Betaine, Chlorhexidine Digluconate, Olaflur, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Aluminium Lactate, CI 42051, CI 47005
Alkoholt nem tartalmaz!

Használata: Fogmosás után, vagy bármikor a nap folyamán két fogmosás között öblögessen 10 ml Lacalut Sensitive hígítatlan szájvízzel 30 - 40 másodpercig, utána már ne öblögessen vízzel! Különösen érzékeny fogak esetében az alkalmazása naponta többször javasolt. Egészségkárosodástól nem kell tartania, ha véletlenül lenyelné.

Használat után jól zárja le az üveget!

OÉTI szám: 837/2005


ÓGyártja: Arcam GmbH
Forgalmazza: Naturprodukt Kft.
2046 Törökbálint Depo, Pf. 8
Tel.: 06 23 336 131, 06 23 336 333

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás