Termékeink

Kiszállítás

Ingyenes kiszállítás 20.000,- Ft feletti teljesíthető rendelés esetén

Szállítási módok - Magyarország területén belül

A kosárban, a megrendelés előtt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb szállítási módot. Ezek az alábbiak lehetnek.

Személyes átvétel

Ekkor gyakorlatilag a megszokott módon vásárol, de mivel előtte leadta a rendelését az internetes áruházban, a megrendelt termékeket eltettük Önnek, így biztosan nem fognak elfogyni, mire el tud értük menni.

Futárszolgálattal

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 10kg feletti csomagok esetében a szállítás költségei nőhetnek. Kérjük ilyen esetben feltétlenül érdeklődjenek munkatársainkál a pontos összeg felől, mielőtt a rendelést leadják! 

A legkényelmesebb mód a termékek kiszállítása  csomagküldő szolgálattal a megadott címre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A csomag tartalmazza a számlát is. A szállítási és csomagolási költségekre 1.990 Ft-ot számítunk fel alkalmanként.

Szállítás saját gépkocsinkkal:

Győr, és annak 20 km-es vonzáskörzetében, amennyiben a megrendelő ezen igényét írásban közli.

Szállítási határidő:

  • Vidéki szállítási cím esetén a rendelés napját követo 1-5 munkanap . Igény esetén későbbi szállítást is tudunk egyeztetni. Sürgős csomag esetén a GLS házhozszállítást ajánljuk, legtöbbször a feladást követő munkanapon kiszállítják a csomagot.
  • Győri szállítás esetén akár már a következő munkanap is van lehetőség a szállításra.

csomagpontra:

Kényelmes csomagátvétel országszerte, akár hétvégén is. Kényelmesen, napirendjük ritmusát figyelembe véve, több mint 600 átvételi pont közül választhat a megrendelési folyamat során. A szállítási és csomagolási költség ebben az esetben: 1.990 Ft. Szállítási határidő 5 munkanapon belül.

Külföldre a szállítási

Banki átutalás esetén külfföldre (Románia, Szlovákia, Ausztria): egyéni mérlegelés alapján (a csomag méretétől, súlyától függően)

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 20 000 Ft összegért!