Termékeink

CUBITAN EPER ÍZÜ 4X200 ML

CUBITAN EPRES ÉS VANÍLIÁS.jpg
Cikkszám: CV60436
2 205 Ft
2 100 Ft + ÁFA

Termékismertető / Betegtájékoztató

Módosított, meghatározott tápanyagtartalmú, különleges rendeltetésű, klinikai, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszer.

Tehéntejfehérje bázisú, kevés laktózt, maltodextrint és szacharózt, valamint növényi zsiradékot, karotinoidokat és hozzáadott arginint tartalmaz. Fehérjében gazdag tápszer.

Glutén- mentes. Alacsony laktóz tartalmú.

Javallat: Krónikus sebekben, fekélyekben, égési sérülésekben a sebgyógyulás elősegítése, valamint dekubituszban.

Alkalmazási meghatározások: 3 évesnél fiatalabb gyermekek esetében nem alkalmazható, 3 és 17 éves kor között adása fokozott figyelmet igényel. Fogyasztása kritikus állapotban lévő betegeknek nem javasolt. Kizárólagos táplálásra nem alkalmas. Szondatáplálásra az azonos rendeltetésű Nutrison Advanced Cubison szolgál.

Összetevők: Tehéntejfehérje-koncentrátum, ivóvíz, maltodextrin, cukor, repcemag- és napraforgóolaj, hozzáadott L-arginin, ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, karotinoidok, aromaanyagok és színezékek.

Átlagos tápérték 100 ml-re (a különböző ízesítésekben csekély különbségekkel):
Fehérje: 10 g; hozzáadott L-arginin: 1,5 g;
Szénhidrát 14,2 g; cukrok: 7,1 g; laktóz: 1,6-1,7 g;
Zsír: 3,5 g, amelyből telített zsírsavak (SFA): 0,4-0,5 g;
Ásványi anyagok: Na: 50 mg; K: 150 mg; Cl: 80 mg; Ca: 225 mg; P: 182 mg; Mg: 42 mg;
Nyomelemek: Fe: 3 mg; Zn: 4,5 mg; Cu: 0,68 mg; Mn: 1,3 mg; I: 25 ľg; Cr: 13 ľg; F: 0,19 mg; Mo: 19 ľg; Se: 32 ľg;
Vitaminok: A-vitamin: 119 ľg; D3-vitamin: 1,31 ľg; E-vitamin: 19 mg; K-vitamin: 10 ľg; B1-vitamin: 0,28 mg; B2-vitamin: 0,63 mg; B6-vitamin: 0,65 mg; B12-vitamin: 0,79 ľg; C-vitamin: 125 mg; Niacin: 3,4 mg-NE; Pantoténsav: 1 mg; Folsav: 100 ľg; Biotin: 7,5 ľg;
Egyéb összetevők: Kolin: 69 mg; karotinoidok (béta-karotin, lykopen, lutein): 0,75 mg;
Élelmi rost: csokoládé: Víz: 80 g.

Energia: 540 kJ (128 kcal)/100 ml. Fehérje 31, szénhidrát 44, zsír 25 en%.

Ozmolaritás: 490-500 mosm/l.

Alak: Folyadék, fogyasztásra kész. Fogyasztása lassan, kortyolgatva, leginkább hűtve ajánlott.

Csomagolás: Műanyag palack.

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!

Tudta-e Ön?

A koronavírusról

Koronavírusok:

Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat.A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Vannak a víruscsaládnak olyan tagjai,amelyek komolyabb megbetegedéseket okoznak, ilyen a SARS-CoVvagy a MERS-CoVA legújabban felfedezett koronavírus a COVID-19fertőzést okozza.

 

  • Az aranyér és visszérAz aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás mellett - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók. A vénás rendszer gyengeségének genetikai oka is van, a tény azonban, hogy egyre több embert érint a betegség egyértelművé teszi, hogy az életmódbeli tényezők milyen fontosak ebben az esetben. Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, a túlsúly, a dohányzás mind olyan faktorok, amelyek elősegítik a betegség kialakulásást
  • HegkezelésMi is az a heg? A heg a mélyebb hámsérülések után fennmaradt, a sebek gyógyulása után kialakult szövet. Fontos tudni, hogy a hegszövet, nem normális szövet. Nincsennek benne izzadság-, faggyú mirigyek, vagy szőrtüszők és működésében is eltér az előtte ott lévő szövettől. Életünk során előbb utóbb mind szerezünk magunknak kisebb-nagyobb sérülésekből származó, műtéti vagy a pattanások után maradt hegeket. A hegek a személyiségünk részét is képezik, viszont ha feltűnő helyen vannak, ronthatják az önbizalmunkat, önértékelési zavarokat okozhatnak. Ha kiterjedtebb hegről van szó, nem csak esztétikai problémák merülhetnek fel. A heg viszkethet, fájhat, ha hajlatokban van feszülő érzést kelthet, ami a mozgásban is akadályozhat minket. Éppen ezért a minél kisebb hegesedéssel járó sebgyógyulás kiemelkedően fontos.

Hírlevél feliratkozás