Termékeink

DRONTAL PLUS TBL. AUV NEM BONT 6X

drontal plus.jpg
Cikkszám: CV3442
6 670 Ft
5 252 Ft + ÁFA
Egység: 6 dbBruttó egységár: 1 112 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Széles hatásspektrumú endoparazitikum kutyák fertõzöttségének gyógykezelésére.

Hatóanyag(ok) Febantel 150mg, Pireantelembonát 144 mg, Praziquantel 50mg
Célállat : Kutya
Javallat(ok) Széles hatásspektrumú endoparazitikum kutyák fertõzöttségének gyógykezelésére az alábbi fonál- és galandférgek ellen: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Trichuris vulpis, Echinococcus granulosus, Echinococcus multilocularis, Dipylidium caninum, Taenia spp., Multiceps multiceps, Mesocestoides spp.
Adagolás :Egyszeri adagja szájon át 15 mg febantel, 14,4 ing pirantel embonát és 5 mg praziquantel / testtömeg kg. ami megfelel 10 Testtömeg kg-ra 1 tabletta Drontal Plus-nak.
Alkalmazás módja: orális alkalmazás
Ellenjavallatok A korai vemhesség alatti vizsgálatok elvégzéséig a Drontal Plus A.U.V. a vemhesség elsõ két harmadában nem használható
Felhasználási javaslat:
¼ tabletta 2.5 ttkg, ½ tabletta 5 ttkg, 1 tabletta 10 ttkg, 1 ½ tabletta 15 ttkg, 2 tabletta 20 ttkg 3 tabletta 30 ttkg.
Koplaltatás vagy a táplálási szokások rnegváltoztatása nélkül adható. A tablettát célszerû étkezés elõt beadni. A tablettát izesítése miatt a kutyák; szívesen fogyasztják. A készítményt egyszer kell alkalmazni. Az újrafertõzõdés veszélye miatt a kezelést érdemes szabályos idõközönként, legalább negyedévente megismételni.
Kiszerelési egységek 6 tablettát tartalmazó PVC/Aluminium hõvel zárt buborékcsomagolás, papírdobozban
Törzskönyvi szám 362/1991. FVM

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!