Termékeink

FC OPHTHACEUTICAL EMULSIO SZEM 15ML

BOTOCEUTICAL SZEM.jpg
Cikkszám: CV4195
12 720 Ft
10 016 Ft + ÁFA
Egység: 15 dbBruttó egységár: 848 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Biotechnológiai emulzió a szem alatti sötét karikákra, a szemkörnyéki ráncok és a szem alatti táskák megszüntetésének hatékony eszköze, erős lifting-hatással

A szem körüli gyenge és érzékeny terület sok esetben a fáradtság, a gondterheltség, a stressz és a kialvatlanság visszatükröződése lehet. A belső szemzug epidermiszének finomsága mikrovérerecskékkel teli területet borít. A szem alatti karika az alapvaszkuláris hálózat állapotával is összefüggésben lehet, ugyanis a kevésbé oxigéndús vérben lassítják a mikrokeringést, és ezek a szem alatt sötét karikákat okozhatnak.
A klinikai tesztekből kiderült, hogy a tesztelt személyek egy csoportjának szem alatti táskái voltak, de nem volt karikás a szeme, a másik csoport tagjainak pedig karikás volt a szemük és nem voltak szem alatti táskái. Ebből az következik, hogy a szem alatti táska és a szem alatti karika két különböző probléma, amely mindegyik külön-külön más kozmetikai kezelést igényel.

Sikerült kifejleszteni azonban egy olyan terméket, amelyben a hatóanyagok kombinációja nem csak a szem alatti sötét karikák ellen hatékony, hanem a szem alatti táskák és ráncok ellen is kiváló. A peptidek csökkenthetik az arcon – főleg a szem környékén – található ráncok mélységét, amelyek főként a mimikai izomösszehúzódás miatt keletkeznek. Fontos előnye, hogy a hatást plasztikai és sebészeti beavatkozás nélkül érhetjük el.

Kizárólag gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban kapható!

Jellemzés:

A szem körüli gyenge és érzékeny terület sok esetben a fáradtság, a gondterheltség, a stressz és a kialvatlanság visszatükröződése lehet. A belső szemzug epidermiszének finomsága  mikrovérerecskékkel teli területet borít. 
A szem alatti karika az alapvaszkuláris hálózat állapotával is összefüggésben lehet, ugyanis a kevésbé oxigéndús vér lassítja a mikrokeringést, és ezek a szem alatt sötét karikákat okozhatnak. A helyi mikrokeringés javítása a keletkezett állapot megállításának kezdő lépése.
A sötét szem alatti karikák mással magyarázhatóak, ha azok  jóval erősebbek, mint az arcbőr többi része vagy ha fénytelen bőrön figyelhetők meg. A szem alatti karikák ezen fajtáját a melanin és vas lerakódása miatti hiperpigmentáció okozza. Emiatt a hatásukat nehéz befolyásolni, gyengíteni.

A szemhéj az ajkakkal együtt, kétségtelenül a két legmozgékonyabb bőrfelület az emberi testen. A szemhéj naponta a szem nedvesítéséhez és az érzések kifejezésére kb. 10 000 mozgást végez, amely a fény intenzitásától függően reflexszerűen is működik. A bőr petyhüdté válása, a szemödémák kialakulása, a szem alatti karikák és a szem körüli ráncok kialakulása a férfiakat és a nőket egyforma mértékben érinti.
A szemhéj állandó terhelése és a hámszövet gyors megnyúlása a hajszálerek körüli támszerkezet gyengülését okozza. A duzzanat a kitágult területen növekszik.

A szemkörnyéki ödémák kialakulásának megelőzésekor és a már kialakult szemödéma terjedelmének csökkentésekor a következő fiziológiai problémákat kellene befolyásolni:
– kapilláris áteresztőképesség, amely segíti a víz és a protein más szövetekbe történő szivárgását, azaz a duzzadás kialakulását,
– a szövet és a gyulladás csökkentése, amely a folyadék felgyülemlését segíti elő,
– elégtelen nyirokkeringés, amely okozhatja a felgyülemlett folyadék pangását.

A klinikai tesztekből kiderült, hogy a tesztelt személyek egy csoportjának szem alatti táskái voltak, de nem volt karikás a szeme,  a másik csoport tagjainak pedig karikás volt a szemük és nem voltak szem alatti táskái. Ebből az következik, hogy a szem alatti táska és a szem alatti karika két különböző probléma, amely mindegyik külön-külön más kozmetikai kezelést igényel.

Sikerült kifejleszteni azonban egy olyan terméket, amelyben a hatóanyagok kombinációja nem csak a szem alatti sötét karikák ellen hatékony, hanem a szem alatti táskák és ráncok ellen is kiváló. A peptidek csökkenthetik az arcon – főleg a szem környékén – található ráncok mélységét, amelyek főként a mimikai izomösszehúzódás miatt keletkeznek. Fontos előnye, hogy a hatást plasztikai  sebészeti beavatkozás nélkül érhetjük el. A termék használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába  – a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.

Használat és adagolás:

Távolítsa el a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával vigyen fel kellő mennyiségű emulziót az ujjára és körkörösen masszírozza a szem környékére.
Vigyázat, az adagoló gyors nyomásával levegőbuborék kerülhet az adagolórészbe, amely nehezíti a további munkát!
Tiszta és száraz bőrre használja a terméket naponta kétszer (reggel és este), egészen addig, amíg a kívánt hatást el nem éri. Ezután használja a terméket naponta egyszer, hogy az elért eredményt megőrizze. A termék használata után várjon kb. 10 percet, majd folytassa arca ápolását a megszokott, mindennap használatos kozmetikumaival.

 

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható. Az Ophthaceutical biotechnológiai emulzió összetevőinek magas hatékonysága miatt, azonban a termék használata előtt bőrteszt elvégzése javasolt. Vigye fel a terméket az érintett bőrfelület kis részére, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel, hagyja abba a termék használatát.
Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki bő vízzel.
Csak külső használatra! Tárolás 30 °C alatt.

Leírás:

A kevésbé rugalmas és vízhatlan érfalak helyenként kitágulhatnak, a helyi vaszkuláris túlnyomás miatt a vér felhalmozódhat és áteresztőképességük nő:
– a plazma áteresztőképessége növeli a szem alatti táskákat (ha elégtelen a nyirokkeringés, nem lehetséges a  felgyülemlett folyadék átvezetése),
– a vörösvérsejtek áteresztőképessége, a vaszkuláris médiumo kívül a vérsejtek szétpattanhatnak (hemolízis), így a szomszédos szövetekbe hemoglobin és pigmentált melléktermékek kerülhetnek.
A duzzadás vagy a véraláfutás néhány nap alatt  különböző színű (piros, liláskék, zöld, sárga) lehet, addig amíg fel nem szívódik.
Az erekből a vérsejtek szivárgása, majd az ezt követő hemolízis speciális helyi közeget hoz létre, ahol a hemoglobin lecsökken, részben feloldódó pigmentek keletkeznek, amelyek felhalmozódnak a bőr rétegeiben és a felhám szöveteiben.
A karikák idővel maradandóvá válnak, elfedésük még a mikrokeringés újra aktiválása után is problémás lehet. A vérsejtek törékenysége nagymértékben hozzájárulhat a szem alatti karikák és ödémák (a plazma szivárgása) kialakulásához.
A hatóanyag klinikai vizsgálata gyulladásgátló hatást is kimutatott, amely hozzájárul az ér kitágulásához és a hajszálerek áteresztőképességének csökkenéséhez.

A Herb-Pharma AG társaság egy teljesen új eljárást dolgozott ki, amely a következő problémákat  kezeli:

  • feszesíti a bőrt, a mikro-érhálózat regenerálása miatt,
  • a szemüreg elszineződésének megszüntetését, a bilirubin (a hemoglobin lebontási terméke) és a vas eltávolításához szükséges természetes módon, a hatékonyság növelésével.

A kutatások eredményeként sikerült kifejleszteni az OPHTHACEUTICAL biotechnológiai emulziót a szem alatti sötét karikák ellen, amely megszünteti a vérszivárgás miatt keletkező fő pigmenteket, vagyis a bilirubint és a vasat. A hatékony összetevők kombinációjához egy gyulladásgátló anyag is  került, mégpedig a bilirubin és a vas két oxidációs összetevőjének semlegesítésével. A gyulladásgátló hatás hozzájárul a kitágult erek és a hajszálerek áteresztőképességének csökkentéséhez. A termék hatása gyengéd és nyugtató.

Az Ophthaceutical biotechnológiai emulzió a következő hatóanyagokból tevődik össze:
– három aktív molekula kombinációja. A hesperin-metyl-chalkón tartalmú hatóanyag erősíti a hajszálerek falait, ezáltal csökken áteresztőképességük. A VW dipeptid növeli a nyirokkeringést, a Pal GQR lipopeptid növeli a szilárdságot, rugalmasságot és gyulladásgátló hatású.
A hatóanyag három összetevőjének sajátos összekapcsolása a felduzzadt szemek kezelésében  és megszüntetésében nagy előrehaladást jelent.

A hatóanyag klinikai tesztelése során a tesztelt személyek 52%-nál a szem kontúrjai lágyabbá váltak, a szemödémák feltűnően csökkentek:

  • a palmitoyl-oligopeptid és a palmitoyl-tetrapeptid helyreállítja a szem alatti környék eredeti színárnyalatát,
  • a chrizin és a N-hydroxisucinimid csökkenti a vér által létrehozott pigmenteket, amelyek a szem alatti sötét karikák kialakulásáért és a helyi gyulladásért lehetnek felelősek,
  • a hexapeptid ránctalanító hatású.

Az alap-kémiai ránctalanító folyamatok kutatása ehhez a forradalamian új peptid alapú anyag felfedezéséhez vezetett, amely elkápráztatta az egész kozmetikai ágazatot.
A klinikai tesztek a termék további hatását is igazolják, hiszen a ráncok mélysége 30 napos kezelés után nagymértékben csökkent.

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!