Termékeink

EUCERIN ANTI PIGMENT SZEMRÁNCKRÉM 15ML

EUCERIN ANTI PIGMENT SZEMRÁNCKRÉM 15ML.jpg
Cikkszám: CV49155
8 115 Ft
6 390 Ft + ÁFA
Egység: 15 mlBruttó egységár: 541 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

 Mindenfajta sötét karikát elhalványít a szem körül
 Csökkenti a puffadást és kisimítja a finom ráncokat
 Ragyogóbbá teszi a szem környékét
 Friss és üde megjelenést biztosít

 

Akár 2 héten belül kivilágosítja a sötét karikákat

Megoldás a szem körüli sötét karikák megszüntetésére. A Thiamidolt – az Eucerin szabadalmaztatott hatóanyagát – és hialuronsavat tartalmazó Anti-Pigment szemránckrém elfedi és halványítja a szem körüli sötét karikákat, bármilyen eredetűek legyenek is. Emellett csökkenti a puffadtságot és feltölti a finom ráncokat, miközben ragyogóvá és simává változtatja a szem környékét. A termék hűsítő fém applikátorral rendelkezik.

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

A termék doboza FSC minősítésű papírból készül

 

A melanin természetes pigment, amely bőrünk színét adja. A napfény, a hormonális tényezők és az öregedés hatására a melanin termelése fokozódhat, és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció 
megjelenhet a szemek körüli sötét karikák formájában, vagy kialakulhatnak a bőrön sötét foltok és májfoltok, amelyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik.

Az Eucerin Anti-Pigment szemránckrém többféle erőteljes hatóanyagot tartalmaz, amelyek mindegyike másképpen segíti a bőr ragyogóbbá tételét és a hiperpigmentáció csökkentését. A termék világosabbá és simábbá teszi a szem környékét. A friss és könnyű formula egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyagot, Thiamidolt tartalmaz, amely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. A fényvisszaverő pigmentek ragyogóvá teszik a szemkörnyéket, így a bőr megjelenése azonnal frissé és üdévé válik. A hialuronsav csökkenti a puffadást és kisimítja a finom ráncokat. Az oligopeptidek támogatják a bőr kollagénhálózatát, és ennek köszönhetően a bőr szerkezete megerősödik.

A szemránckrémet könnyen és pontosan fel lehet vinni a hűsítő fém applikátor segítségével. Rendszeres használat esetén az első eredmények már két héten belül láthatóak: a bőr simábbá és egyenletesebbé válik, megjelenése finomabb, frissebb és üdébb lesz.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a termék kiváló bőrtolerabilitását és hatékonyságát.

 

Használata

 

  • A fém applikátor segítségével vigyen fel egy borsónyi mennyiséget a szem fölötti és alatti bőrfelületre. Majd a szem körüli területen belülről kifelé haladva masszírozza be bőrébe a krémet.

  • Ujjbegyeivel simogassa a szem környékét, amíg a krém teljesen be nem szívódik.

  • Naponta összesen maximum 4 alkalommal vigyen fel arcbőrére Thiamidol tartalmú termékeket.

 

 

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!