Termékeink

FC STEM EYEDARK SERUM 15ML

FS-eyed_0.jpg
Cikkszám: CV54182
13 050 Ft
10 276 Ft + ÁFA
Egység: 15 mlBruttó egységár: 870 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

Őssejtes szérum szem alatti sötét karikákra

A szérum a szem alatti sötét elszíneződések és a szem körüli ráncok csökkentését célozza meg. Az őssejtes szérum segítségével a szem alatti sötét karikák, valamint az öregedés látható jelei csökkenthetők, ill. megelőzhetők. A készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl olyan peptidekkel van kombinálva, melyek megakadályozzák a sötét karikák kialakulását az erősen pigmentált összetevők kiválasztásával, valamint csökkentik a gyulladást és megnyugtatják a szemkörnyéki érzékeny bőrt. A termék intenziv ranctalanitó hatással biró peptidjei a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a szemkörnyéki mimikai ráncokat. 

TrioStem3Complex - a szérum fő hatóanyaga, kivételes hatóanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, úgymint a humán őssejtaktivátort, keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma növényi őssejt kivonatát. Ez a komplex az őssejteket akitáválva  pozitivan befolyásolja és megújitja az arcbőrt.

Hatóanyagok, melyek a szem alatti sötét karikák csökkentését célozzák meg:
Hesperidin – methyl chalcone: erősíti az erek állapotát, így csökkenti áteresztőképességüket. 
VW dipeptid: A VW dipeptid növeli a nyirokkeringést, amellyel megakadályozza a felesleges folyadék felhalmozódását.
Pal GQR lipopeptid növeli az erek szilárdságát, rugalmasságát és gyulladásgátló hatással is rendelkezik. 
Palmitoyl-oligopeptid a palmitoyl-tetrapeptid – helyreállítják a szem alatti környék eredeti színárnyalatát.
Chrizin a N-hydroxisuccinimide csökkenti a vér által létrehozott pigmenteket.

 

Peptidek:  Az acetyl-hexapeptid és heptapeptid aktivan vesznek részt a mimikai izmok összehúzódásának mérséklésében. A pentapeptid hasonlóképpen csökkenti a mimikai ráncokat.

A következő hatóanyagok a kollagénszint pótlását és védelmét célozzák meg: Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt – javítják a kollagénrostok szerkezetét és segítik azok termelődését.

 

Hialuronsav: mivel nagy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, ezért fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és teltségének megőrzésében. A termék tiszta forrásból származó hialuronsavat tartalmaz, melyet biotechnológiai úton állítanak elő.

DMAE: elősegíti a sejtek regenerálódását

A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják. A szérumot vigye fel a szemkörnyékre és masszírozza a szemzugtól kifelé haladva.. A látható hatás érdekében, használja 60 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizze bőre fiatalságát.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!