Termékeink

EUCERIN HF ÉJSZAKAI UTÁNTÖLTŐ 50ML

EUCERIN HF UTÁNTÖLTŐ 50ML.jpg
Cikkszám: CV58537
11 865 Ft
9 343 Ft + ÁFA
Egység: 50 mlBruttó egységár: 237 Ft / 1 ml

Termékismertető / Betegtájékoztató

 

Öregedésgátló éjszakai arckrém öko-utántöltő

1 Feltölti a ráncokat
2 Stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését
3 Védi a bőr saját hialuronsav szintjét

 

Még a legmélyebb ráncokat is feltöltheti a láthatóan simább, ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőrért. Ez az öko-utántöltő az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémet tartalmazza, és bármelyik Eucerin arckrém tégelyébe behelyezhető. Az utántöltők használatával évente körülbelül 16 tonna műanyag takarítható meg*.

*Az éves megtakarítás alapja a nemzetközileg várható 1 éves fogyasztás becsült értéke

Fenntarthatóság & Környez

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

 

A termék doboza FSC minősítésű papírból készü

 

 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a normál Hyaluron-Filler arckrémek tégelyéhez képest
 Az utántöltő csomagolása 91,7%-ban újrahasznosított papírból készült
 A Hyaluron-Filler új generációja: ránctalanító éjszakai arckrém hialuronsavval, szaponinnal és enoxolonnal

Öregedésgátló éjszakai arckrém minden bőrtípusra

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém utántöltő csomagolása 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a hagyományos Hyaluron-Filler arckrém tégelyéhez képest. Az utántöltő használatával csökkentheti  a felhasznált műanyag mennyiségét és ezáltal hozzájárulhat egy fenntarthatóbb és környezettudatosabb szépségápoláshoz. Az öko- utántöltő az összes Eucerin arckrém tégelyével kompatibilis.

Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelése csökken, aminek következtében bőrünk ráncosodni kezd és öregebbnek tűnik
Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém száraz bőrre utántöltő 3x hatású formulája szembeszáll ezzel a folyamattal:

1. Feltölt: A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratálja az arcbőrt és feltölti a ráncokat.
2. Élénkít: Az antioxidáns hatású glicin-szaponin akár 256%-kal is fokozhatja a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.
3. Véd: Az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét. 

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém az öregedés első jelei ellen hat. Észrevehetően feltölti a finom redőket, sőt még a mély ráncokat is, és a bőrt fiatalosabb megjelenésűvé teszi, miközben segíti a bőr regenerálódását.

Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásának köszönhetően láthatóan feltölti még a mély ráncokat is. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a 40-szer kisebb, alacsony molekulasúlyú hialuronsav behatol a bőr beljebb elhelyezkedő, epidermális rétegeibe, ahol a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin-szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén, és védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Az enoxolon gátolja a bőrben termelődött hialuronsav lebomlását, a dexpanthenol pedig segíti a bőr éjszakai regenerálódását.
1 A nagy molekulasúlyú hialuronsavhoz képest, melyet a formula szintén tartalmaz

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

  • A Hyaluron-Filler éjszakai arckrém tégelyéből vegye ki az üres tégelyt és helyezze be a Hyaluron-Filler éjszakai arckrém öko-utántöltő kapszulát. Éjszakai arcápolási rutinja részenként vigye fel megtiszított arcára, nyakára és dekoltázsára.
    Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!  
  • A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrémmel, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémmel és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szérummal.
    Ha extra napvédelemre van szüksége, az arckrém felvitele után használja az Eucerin Sun Photoaging Control SPF50+ terméket, amely megvédi bőrét a napsugárzás bőrkárosító hatásától.

 

 

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!