Termékeink

FC LASERCEUTICAL DAY+NIGHT SZÉRUM 2X

LASERCEUTICAL.jpg
Cikkszám: CV6138
21 810 Ft
17 173 Ft + ÁFA
Egység: 1 dbBruttó egységár: 21 810 Ft / 1 db
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a (beteg)tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Termékismertető / Betegtájékoztató

Laserceutical Day & Night szérum 50ml + 50ml

Day& Night
Biotechnológiai szérumok a bőr megújítására és regenerálására – nappali és éjszakai változat A lézeres sebészeti beavatkozás fájdalommentes alternatívája „üvegbe zárva” A bőr megújításának hatékony módja

A LASERCEUTICAL biotechnológiai szérum nappali és éjszakai változata hatékony kétfázisú termék. A leghatékonyabb öregedésgátló anyagoknak köszönhetően a szérumok használatával arcbőre több évvel fiatalabbnak tűnhet. A lézeres vagy kémiai „peeling” (hámlasztás) hatását eredményezi fájdalom nélkül és otthon is alkalmazható. A termék így válhatott a lézeres sebészeti eljárás alternatívájává. A Laserceutical Day és Night szérumokkal a lézeres kezeléshez hasonló hatást érhetünk el, kellemetlen mellékhatások nélkül. A Laserceutical biotechnológiai szérumok eltávolítják az elhalt bőrsejteket, miközben újabb hámréteg keletkezik, és ezáltal megkezdődik az arcbőr kisimulása. A bőr felfrissül, az arcszín egészségessé válik. A bőr simának és bársonyosnak tűnik. Az apróbb ráncok és pigmentfoltok csökkenhetnek, a hegek és a barnás foltok kevésbé láthatók. A hatóanyag valójában a medveszőlő leveleiből nyert tisztított vizes oldat, amely egy multifunkciós összetevővel – magnézium-askorbyl-foszfáttal – vegyített. A termék halványítja a bőrt, antioxidáns és kollagén-stimulátor. Az „in vitro” tesztelések kimutatták, hogy a hatóanyag a tirozinázis hatásának megfelelő gátlóanyaga.

Jellemzés:

A LASERCEUTICAL biotechnológiai szérum nappali és éjszakai változata hatékony kétfázisú termék. A leghatékonyabb öregedésgátló anyagoknak köszönhetően a szérumok használatával arcbőre több évvel fiatalabbnak tűnhet. Az utóbbi évek egyre gyakoribb   fiatalító lézeres plasztikai sebészeti beavatkozásai ugyan kellő eredményt hoztak, hiszen az ilyen eljárással kezelt személyek arcbőre akár több évvel is fiatalabbnak tűnhetett ezáltal,  sokuknak azonban zavaró volt, hogy az eljárás fájdalommal járt és a felépülési időszak hosszú volt. Több bőrtípus esetén – olíva árnyalatú vagy sötétebb bőrnél – ez a lézeres sebészeti eljárás  nem alkalmazható, mivel nem kívánt reakciók léphetnek fel, mint például a bőr egyes részeinek kivilágosodása.

A Herb-Pharma AG társaság kifejlesztett egy olyan terméket, amelynek bőrkisimító hatása egyedülálló. A lézeres vagy kémiai „peeling” (hámlasztás) hatását eredményezi fájdalom nélkül és otthon is alkalmazható. A termék így válhatott a lézeres sebészeti eljárás alternatívájává.
A Laserceutical Day és Night szérumokkal a lézeres kezeléshez hasonló hatást érhetünk el, kellemetlen mellékhatások nélkül. A Laserceutical biotechnológiai szérumok eltávolítják az elhalt bőrsejteket, miközben újabb hámréteg keletkezik, és ezáltal megkezdődik az arcbőr kisimulása.
Ez a kezelés (kúra) a bőr minőségének megőrzésére és javítására szolgál. A javulás nem következik be azonnal, hanem 3-12 hónapig tartó pontos és rendszeres használat után lesz a legeredményesebb:

  • a bőr felfrissül, az arcszín egészségessé válik,
  • a bőr simának és bársonyosnak tűnik,
  • az apróbb ráncok és pigmentfoltok csökkenhetnek, a hegek és a barnás foltok kevésbé láthatók.

A termékek használata előnyösen befolyásolja a bőr minőségét, így a bőrápolás legmagasabb kategóriájába - a cosmeceuticalok csoportjába - tartozik.

Leírás:

Az emberi bőrszín a bőrben található különböző festékanyagok (pigmentek) mértékétől függően már a születés pillanatában adott. A vér vörös színét okozó hemoglobin felelős a vöröses és a kékes színért, a karotenoidok pedig a bőr sárgás alapárnyalatát biztosítják. A barnás elszíneződés a speciális felhámsejtekben (melanocitákban) keletkező eumelanin és feomelanin hatásának az eredménye.
A tirozinázis enzim a melanocitákban keletkezik és általában nem aktív formában van jelen. Az UV fénnyel történő aktiválása melanin képződést indít el, amely az enzimatikus kémiai reakciók átfogó sorozata és amelynek végén melanin képződik.
A tirozinázis hatékony blokkolása elnyomja a melanogenézis reakcióinak láncát. Napjainkban a bőrgyógyász-kozmetika tudománya azon hatások fejlesztésére irányul, amelyek hatékonyan és gyorsan, mellékhatások nélkül blokkolják az enzimeket.

A Laserceutical Day biotechnológiai szérum használatával az arcbőr kisimul, bársonyossá, üdévé és fiatalosabbá válik. A Laserceutical Day biotechnológiai szérum elősegíti a bőr hámlasztását és a bőrszövet lágyabbá, finomabbá tételét, csökkenti a pigmentképződést, tompítja a hegeket és a ráncokat, frissé, üdévé és fiatalabbá varázsolja a bőrt.
A Laserceutical Day hatóanyaga ötvözi a medveszőlő (uva ursi) levél kivonat és a magnézium askorbyl foszfát hatását az intenzív és a hosszan tartó bőrhalványítás céljából.
A hatóanyag valójában a medveszőlő leveleiből nyert tisztított vizes oldat, amely egy multifunkciós összetevővel – magnézium askorbyl foszfáttal – vegyített. A termék halványítja a bőrt, antioxidáns és kollagén-stimulátor. Az „in vitro” tesztelések kimutatták, hogy a hatóanyag a tirozinázis hatásának megfelelő gátlóanyaga. Közkedvelt az ázsiai országokban, ahol a bőr halványítására használják.

A Laserceutical Night biotechnológiai szérum a bőr éjszakai ápolására szolgál, alvás közben hatékonyan és gyorsan halványítja a bőrt és halványítja a májfoltokat.
A Laserceutical Night hatóanyaga olyan tiszta és vízben oldódó, bioszintetikus aktív összetevő, amely minden bőrtípust halványít és egyenletesebb színűvé tesz. Blokkolja a melanin epidermális bioszintézisét, a tyrozin és a Dopa enzimatikus oxidációját. A hatóanyag szerkezetét tekintve alfa-glukozid, ami által a bőrszín képes halványodni, hatása gyorsabb és hatékonyabb, mint az egy öszetevőből álló készítményeké, csökkenti a májfoltok kialakulását, UV sugárzásnál pedig csökkenti a bőr barnulását.

Bőrhalványító termékeket általában az egységes bőrszín-halványítás és az egyenletesebb bőrszín elérésének céljából használnak. A bőr egyenetlen pigmentációját többek között valamilyen gyulladás, nagymértékű napsugárzás, hormonkezelés, valamint az öregedési folyamat is okozhat. Az epidermális pigmentek narancssárga feomelaninból és barnás fekete eumelaninból állnak. A melaninképződés (az a folymat, amely során az előbbi pigmentek keletkeznek) elején van a tyrozin aminosav, amelyet a glykozyl tirozinázis irányít. A  melanoszómák alaprétegében található tirozinázis gátlása, megakadályozza az említett két melanin biopolymer kialakulását.
A kutatások célja olyan optimális anyagok felhasználása volt, amelyek által a tirozinázis inhibítorai a bőrön keresztül egészen a melanoszómákhoz jutnak.

A Laserceutical Day és Night biotechnológiai szérumok hatóanyagainak tesztelésén 40 nő vett részt. A 3 hónapos használat után a bőrük közel 80%-kal jobban halványodott, mint egyéb halványító készítmények használata során. A bőr üdébb és halványabb tónusú lett. A hatást chromatometrikus tanulmányok segítségével is vizsgálták.
A Laserceutical szérumok fő összetevőinek hatékonyságát „in vitro” és „in vivo” kutatások is bizonyítják. Kiváló hatásuk a bőr halványítását és megújulását elősegítő folyamatok interferenciájának köszönhető. A hatásmechanizmus legfőbb folyamata a tirozinázis gátlása.
A kettős vak in vivo vizsgálatok kimutatták, hogy a Laserceutical biotechnológiai szérumok képesek csökkenteni az UV sugárzástól ért bőr barnulásának mértékét.
Az optimális eredmény eléréséhez a szérumok kúraszerű használata javasolt, mivel a hatás nem azonnali.

Használat és adagolás:

Távolítsa el a kupakot. Az adagoló gyengéd megnyomásával adagoljon kellő mennyiségű szérumot ujjára. Vigye fel a tiszta és száraz arcbőrére, és körkörösen masszírozva oszlassa szét arcán. Használat után várjon 10 percet és folytassa arca ápolását a mindennap használt kozmetikumaival.
Vigyázat, az adagoló gyors megnyomásával levegőbuborék kerülhet az adagolórészbe, amely megnehezítheti a további munkát!
A Laserceutical Day szérumot használja reggel, a Laserceutical Night szérumot este.
Az optimális eredmény érdekében használja 3-12 hónapon keresztül.
Az első 8-10 héten a hatóanyagok magas koncentrációja miatt bőrén égető érzést érezhet, amely azonban rövid időn belül megszűnik.
Az első hetekben az arcbőr gyors hámlásnak indulhat, amitől a bőr feszülhet és kiszáradhat. Ez azonban nem ad okot az aggodalomra, ugyanis a lehámlott bőrt jobb szövetű és egészségesebb, új bőrsejtek pótolják. A bőr megújulásával összefüggő aktivitás növekedésével a bőr vérellátása jobb lesz, a bőr halványrózsaszín árnyalatúvá válik. Az optimális eredmény eléréséhez a termék kúraszerű használata javasolt, mivel a látható eredmény nem azonnali.

Figyelmeztetés:

A termék minden bőrtípusra alkalmazható. Ennek ellenére az összetevők magas hatékonysága miatt, használat előtt bőrteszt elvégzése javasolt. A kezelendő bőrfelület kis részére vigyen fel a szérumból, majd várjon legalább 24 órát. Ha irritációt vagy túlérzékenységet észlel azon felül, ami a „Használat és adagolás” részben található, hagyja abba a termék használatát. Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, bő vízzel öblítse ki.
Csak külső használatra! Tárolás 30 °C alatt.

Ingyenes szállítás

Az ingyenes szállításhoz
vásárolj még 15 000 Ft összegért!